ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έτοιμη για την εκκίνηση η Καλλιθέα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ "KALLITHEA RUN 2017"
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ "KALLITHEA RUN 2017" EUROKINISSI SPORTS

Η Καλλιθέα είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί για 6η συνεχόμενη χρονιά τους χιλιάδες δρομείς που θα καταφθάσουν στην πόλη την Κυριακή 2 Απριλίου για να λάβουν σε μία από τις διαδρομές του Kallithea Run.

Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες και τα όρια που είχαν θέσει οι διοργανωτές και αριθμούν πάνω από 5.000 σε όλες τις διαδρομές κάνοντας το πρώτο ρεκόρ για την φετινή διοργάνωση αφού οι περσινές συμμετοχές ήταν περίπου 3.000 δρομείς.

"Η Καλλιθέα αγαπά τον αθλητισμό. Είναι πόλη με μεγάλη ενέργεια και οι χιλιάδες συμπολίτες μας δηλώνουν μέσα από αυτές τις δραστηριότητες την αγάπη τους για τον αθλητισμό αλλά και την αλλαγή τρόπου ζωής" τόνισε ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος στην σημερινή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε για το 6ο Kallithea Run και συμπλήρωσε: "Κάθε χρόνο ο αγώνας μας γίνεται και καλύτερος γιατί βάζουμε τον πήχη ψηλά και προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των δρομέων".

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα Παναγιώτης Δημάκος, νωρίτερα και αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους είπε χαρακτηριστικά: "Το Kallithea Run έχει ξεπεράσει τα όρια της Καλλιθέας και είναι πλέον Διεθνής αγώνας. Την Κυριακή έχουν δηλώσει συμμετοχή για να αγωνιστούν δρομείς από πολλά μέρη της Ελλάδας αλλά και από χώρες του εξωτερικού όπως από την Πολωνία, τη Γερμανία, το Περού, τη Χιλή, την Αργεντινή και την Τσεχία. Θέλω δε να επισημάνω ότι είναι αδελφοποιημένος με τον αγώνα Grand Prxix 10χλμ της Πράγας".

"Η ποιότητα της ζωής των κατοίκων της πόλης μας είναι για μας προτεραιότητα και προσπαθούμε να την προωθούμε μέσα από αθλητικά και άλλα δρώμενα τα οποία χαρίζουν ευεξία και αλλαγή στάσης ζωής στους δημότες μας" είπε στην ομιλία του ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Κώστας Ευσταθίου και συμπλήρωσε "Ο λαϊκός αγώνας των 2,5χλμ είναι χωρίς συνδρομή, προσφορά προς συμπολίτες μας και τους καλούμε να συμμετάσχουν".

Στην συνέντευξη έγινε λόγος για τις άριστες σχέσεις και τη συνεργασία με όλους τους φορείς που συνεργάζονται στην διοργάνωση ενώ έχουν φροντίσει για την ψυχαγωγία των συμμετεχόντων που θα τους εμψυχώνουν με τις μουσικές τους η Φιλαρμονική του Δήμου και τα μέλη των σχολών κρουστών σε διάφορα σημεία της διαδρομής.

Οι ομιλητές εξήραν τον καθοριστικό ρόλο των χορηγών για την άρτια διοργάνωση.

Οι εγγραφές

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές, σύμφωνα με τα όρια που είχαν θέσει οι διοργανωτές, καλύφθηκαν και έκλεισαν σήμερα για τα 5 και 10χλμ. Όμως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου, Ελευθερίου Βενιζέλου 241, τηλ. 2109578388 για τις ελάχιστες θέσεις που έχουν απομείνει και πιθανές ακυρώσεις που έτσι θα τους δοθεί η ευκαιρία να έχουν μια θέση στην εκκίνηση.

Στα 2,5χλμ η συμμετοχή είναι χωρίς συνδρομή και οι εγγραφές είναι ακόμη ανοιχτές.

Ο αγώνας της Καλλιθέας ένας από τους μαζικότερους της Αττικής, διοργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά με απόλυτη επιτυχία, από τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας, τον Δήμο Καλλιθέας και είναι υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5 χλμ, 10 χλμ, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι από την AIMS και την IAAF, σκυταλοδρομία 2 x 2,5 χλμ. και 4χ2,5χλμ

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της διοργάνωσης: http://kallithearun.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ