ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρχεται το Tromaras Strength Challenge!

Έρχεται το Tromaras Strength Challenge!

το Tromaras StrengthChallenge που θα διεξαχθεί 10-11 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Παιανίας υπό την αιγίδατου Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Παιανίας.

Όταν ακούς το όνομα Τρομάρας το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι μία λέξη:Δύναμη. Το Tromaras Sports Club, λοιπόν, ετοιμάζει μία μεγάλη διοργάνωση που φορά τη δύναμη,σε συνεργασία με το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου.

Πρόκειται για το Tromaras StrengthChallenge που θα διεξαχθεί 10-11 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Παιανίας υπό την αιγίδατου Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Παιανίας.

Το όνομα του θρυλικού Γιώργου Τρομάρα έχει συνδεθεί με τα απίστευτα μυικά κατορθώματα καιτην πάλη. Ο τελευταίος λαϊκός ήρωας είναι κεντρικό πρόσωπο στην αφίσα, αφού ήταν ο πρώτοςπου διοργάνωση αγώνες δύναμης στην Ελλάδα.

Έρχεται το Tromaras Strength Challenge!

Η αθλητική ιστορία και η παράδοση τόσων χρόνωνδημιούργησαν την ανάγκη γι' αυτή τη διοργάνωση που αναμένεται να γίνει θεσμός.

Τα μεγαλύτερα ονόματα από τον χώρο του ελληνικού powerlifting αναμένεται να λάβουν μέρος καινα πετύχουν σπουδαίες επιδόσεις στα αγωνίσματα των πιέσεων πάγκου (bench press) και τωνάρσεων θανάτου (deadlifts).

Η διοργάνωση τελεί υπό τις διεθνείς ομοσπονδίες RevolutionPowerlifting Syndicate (RPS) και Xtreme Powerlifting Coalition (XPC).

Μάλιστα δίνεται ηδυνατότητα για πρόκριση στο XPC Powerlifting Arnold Sports Festival – USA 2018.

Ταυτόχρονα θα διεξαχθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα αγώνες Mas Wrestling, υπό τη διεθνήομοσπονδία Interational Mas Wrestling Federation.

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό άθλημαδύναμης που γεννήθηκε στη Yakutia (Δημοκρατία των Σαχά ή Γιακουτία, ομοσπονδιακόυποκείμενο της Ρωσίας).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ