ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επτάχρονος "γίγαντας" κατατροπώνει τους αντιπάλους του

Επτάχρονος "γίγαντας" κατατροπώνει τους αντιπάλους του

Ένας επτάχρονος τεραστίων διαστάσεων από τη Νέα Ζηλανδία νικά τους αντιπάλους του σε αγώνα ράγκμπι και γίνεται viral. (VIDEO)

Ένα επτάχρονο παιδί από την Νέα Ζηλανδία έχει γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το μεγάλο του μέγεθος. Όπως θα δείτε και παρακάτω ο πιτσιρικάς ο οποίος αγωνίζεται για τους St Johns Eagles μοιάζει σαν... βουνό μπροστά στα άλλα παιδάκια.

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό για την ταυτότητα του είναι ότι προέρχεται από τη Σαμόα και ότι εκείνος μαζί με τους γονείς του μένουν στη Νέα Ζηλανδία.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Νασέρ Μάτα, περιέγραψε τον παίκτη ως έναν ευγενικό γίγαντα. "Πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες. Υπάρχουν και άλλα παιδιά, ακόμα πιο μεγαλόσωμα που αγωνίζονται. Αυτό το παιδί είναι ένας ευγενικός γίγαντας. Δεν προσπαθεί να πληγώσει τα άλλα παιδιά. Γνωρίζει το μέγεθός του. Αν το ήθελε θα μπορούσε να σηκώσει τα άλλα παιδιά με το ένα χέρια, αλλά είναι απλά ένα ευγενικό παιδί. Είναι ένα καλό παιδί, από καλή οικογένεια το οποίο απλά αγαπά να παίζει ράγκμπι. Δεν θέλω να νομίσει το παιδί ότι δεν του αξίζει να παίζει λόγω του μεγέθους που έχει" τόνισε στα Μέσα της Νέας Ζηλανδίας.

Δείτε το αν μη τι άλλο εντυπωσιακό βίντεο με μία προσπάθειά του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ