ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έψαξε τον Μπαλτάκο στα γραφεία του Ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στα γραφεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για να ζητήσει εξηγήσεις και αποδείξεις από τον Δημήτρη Μπαλτάκο, όμως εκείνος έλειπε και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ αποχώρησε μερικά λεπτά αργότερα.

Η κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Δημήτρη Μπαλτάκο μαίνεται. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έκανε γραπτή δήλωση οκτώ σημείων, όπου μεταξύ άλλων κατήγγειλε ότι του ζητήθηκε να μην υπογράψει τίποτα για το γήπεδο στο Γουδή με αντάλλαγμα μια θέση στο νέο Δ.Σ., για να υπάρξει αντίδραση από το μέλος της τριμελούς επιτροπής, Στέφανο Αυγουλέα, ο οποίος έκανε λόγο για ψέματα από τον νυν ισχυρό άνδρα του Α.Ο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε μόνος του στα γραφεία του Ερασιτέχνη εμφανώς εκνευρισμένος και αναζήτησε τον Δημήτρη Μπαλτάκο, ζητώντας του άμεσα εξηγήσεις και αποδείξεις για όσα κατήγγειλε.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί της Πέμπτης (11/5) ο Δημήτρης Μπαλτάκος κατήγγειλε ότι δέχτηκε από την πλευρά Γιαννακόπουλου πρόταση για να παραμείνει στο επόμενο Δ.Σ. σε αντάλλαγμα να μην υπογραφεί τίποτα για το γήπεδο στο Γουδή. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη υποστήριξε πως "Στις 3 Μαΐου μου ζητήθηκε από την τριμελή επιτροπή να μην υπογράψουμε κανενός είδους έγγραφο για ανέγερση γηπέδου στο Γουδή και το αντάλλαγμα θα ήταν να ‘’έμπαινα μπροστά’’ στο επόμενο Δ.Σ. Φυσικά αρνήθηκα, καθώς δεν με ενδιαφέρουν οι καρέκλες, αλλά ο Παναθηναϊκός" και τόνισε πως έχει αποδείξεις για όλα αυτά.

Αυτές ήταν και οι αποδείξεις που πήγε να ζητήσει στα γραφεία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όμως ο Δημήτρης Μπαλτάκος απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων. Στα γραφεία ήταν μόνο οι υπάλληλοι του Ερασιτέχνη. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έμεινε μερικά λεπτά στα γραφεία του μήπως και εμφανιστεί, αυτό δεν συνέβη και στην συνέχεια αποχώρησε.

Η επίσκεψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα γραφεία ήταν δίχως προειδοποίηση, ενώ πληροφορίες τον θέλουν στη συνέχεια να πήγε να καταθέσει μήνυση εις βάρος του Δημήτρη Μπαλτάκου για τα όσα υποστήριξε στην γραπτή του δήλωση. Όλα αυτά την ώρα που οι δύο πλευρές είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό Α.Ο. με τις εκλογές να είναι προγραμματισμένες για το τέλος Μαΐου και συγκεκριμένα για τις 27/5.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ