ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιστρέφει ο Μπαλτάκος και δρομολογούνται εξελίξεις

PRE GAME / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
PRE GAME / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος τόνισε στο Sport24.gr ότι είναι θετικός στην ανάμειξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και περιμένει τις επόμενες ενέργειες του

Από το Λονδίνο, όπου βρίσκεται, ο Δημήτρης Μπαλτάκος ενημερώθηκε για τη δημόσια γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και το ενδιαφέρον του για να εμπλακεί στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Η πρώτη αντίδραση του προέδρου του Ομίλου ήταν απολύτως θετική και στην επικοινωνία που είχε με το Sport24.gr τόνισε πως με την επιστροφή του στην Αθήνα, θα αναμένει να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Δηλαδή, να υποδείξει ο Γιαννακόπουλος τους ανθρώπους τους οποίους θεωρεί ως κατάλληλους και αυτοί με τη σειρά τους, να μιλήσουν με τους διοικούντες του Ερασιτέχνη για τη διαδικασία της μετάβασης και για τις πληροφορίες που χρειάζονται.

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος έχει τονίσει δημοσίως ότι εφόσον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφασίσει να αναμειχθεί στον Ερασιτέχνη (ο ίδιος ή μέσω άλλων προσώπων), τότε η νυν διοίκηση θα παραιτηθεί υπέρ του και δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στις επιδιώξεις του.

Οπότε, οι επόμενες ημέρες αναμένονται με ενδιαφέρον για το πως θα προχωρήσει η μεταβίβαση αρμοδιοτήτων...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ