ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έπεσε η αυλαία στο Zagori Mountain Running

Έπεσε η αυλαία στο Zagori Mountain Running

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Zagori Mountain Running με τη διεξαγωγή των αγώνων στα 21 και τα 10 χιλιόμετρα.

Με ιδανικό τρόπο έπεσε η αυλαία του 7ου Zagori Mountain Running, μεγάλος χορηγός του οποίου είναι η Stoiximan. Περίπου 2.000 δρομείς βρέθηκαν στους Κήπους για να συμμετάσχουν στους αγώνες των 21 και 10 χιλιομέτρων με τους οποίους ολοκληρώθηκαν οι αγώνες.

Δρομείς όλων των ηλικιών και πάλι βρέθηκαν στη γραμμή της αφετηρίας και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές. Η αρχή δόθηκε όπως ήταν φυσιολογικό με τη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου.

Έπεσε η αυλαία στο Zagori Mountain Running

* Η λυτρωτική στιγμή του τερματισμού για τους αθλητές.

Εκεί περίπου πεντακόσιοι δρομείς κατάφεραν να τερματίσουν με τον Γιώργο Διαλεκτό να κόβει την πρώτος την κορδέλα με χρόνο 1:45.55. Πρώτη στον αγώνα των γυναικών ήταν η Δήμητρα Ανδρούτσου η οποία τερμάτισε σε 2:22.59.

Ακόμα μεγαλύτερη ήταν η συμμετοχή στα 10 χιλιόμετρα και φυσικά ακόμη περισσότεροι εκείνοι που τερμάτισαν. Πρώτος ήταν ο Μανώλης Πούρικας με 43.45, ενώ στις γυναίκες επικράτησε η Δήμητρα Τσαλοκώστα με 54.31.

Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων.

Έπεσε η αυλαία στο Zagori Mountain Running

* Από μαγικά τοπία όπως η γέφυρα του Κόκκορη ή του Νούτσου πέρασαν οι δρομείς.

Στους αγώνες, όπως συνηθίζει άλλωστε σε όλα τα μεγάλα δρομικά event, συμμετείχε και η Stoiximan Running Team με περίπου 30 αθλητές. Εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο Νίκος Ρούσσας ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση στον Ημιμαραθώνιο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είχαν καλά πλασαρίσματα στις τρεις διαδρομές (44, 21 και 10 χλμ) που συμμετείχαν.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε ένα μαγικό τριήμερο στο Ζαγόρι. Συνολικά, περισσότεροι από 2.500 δρομείς του ορεινού τρεξίματος δοκίμασαν τις δυνάμεις τους τρέχοντας σε πανέμορφες διαδρομές δυναμώνοντας έτσι την αγάπη τους για το βουνό.

Έπεσε η αυλαία στο Zagori Mountain Running

* Η τελική ευθεία του τερματισμού με το πάρκο των χορηγών.

Κάτι ανάλογο πράξαμε και εμείς που παρακολουθήσαμε από κοντά τους αγώνες χωρίς να συμμετάσχουμε βλέποντας όλα αυτά τα απίστευτα τοπία. Μετά το τέλος του Zagori Mountain Running ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου με μία διοργάνωση η οποία κάθε χρόνο μεγαλώνει και θα συνεχίσει να το κάνει όσο οι διοργανωτές της δείχνουν την ίδια αγάπη για αυτό που κάνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ