ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εντυπωσιακό και το φετινό "Boddy Issue" του ESPN

Εντυπωσιακό και το φετινό "Boddy Issue" του ESPN

O Αϊζάια Τόμας επιλέχθηκε για το εξώφυλλο του "Βoddy Issue", έκδοση που βγάζει μια φορά το χρόνο το ESPN Magazine με τα καλύτερα σώματα αθλητών, στις ΗΠΑ. Δείτε ποιοι άλλοι θα υπάρχουν στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου.

To "Βody Issue" είναι μια ειδική έκδοση του ESPN Magazine, που κυκλοφορεί μια φορά το χρόνο. Θα έλεγες πως είναι ο ανταγωνιστής του Swimsuit Issue που εκδίδει επίσης, μια φορά το χρόνο το Sports Illustrated. Ως κοινή συνισταμένη έχουν καλλιτεχνικές γυμνές φωτογραφήσεις αθλητών οι μεν, μοντέλων οι δε.

Μέσα στις σελίδες μπορείτε να βρείτε το "The Bodies We Want" και εκεί θα βρείτε κάποια από τα καλύτερα σώματα αθλητών όλων των σπορ. Στο τεύχος του 2017 υπάρχει ο Isaiah Thomas, ο οποίος στο trailer λέει "με μείωναν όλη μου τη ζωή, γιατί ήμουν μικρόσωμος". Mάλιστα, επιλέχθηκε για το εξώφυλλο, ενώ έδωσε και μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Το μπάσκετ εκπροσωπεί και η Νneka Οgwumike (πρωταθλήτρια WNBAer, με τις Los Angleles Sparks), που ενημερώνει ότι "από το μπάσκετ το πιο σημαντικό που έχω αποκτήσει είναι τα πόδια μου και οι γλουτοί μου".

Υπάρχει και εκπρόσωπος αθλητών με αναπηρία και συγκεκριμένα η βετεράνος πεζοναύτης, Kirstie Ennis η οποία έγινε πρωταθλήτρια στο snowboard, αφότου υπεβλήθη σε 38 εγχειρήσεις για να ζήσει -έπειτα από πτώση ελικόπτερου- και τελικά "έχασε" το ένα πόδι.

Στις σελίδες του τεύχους που θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου, θα βρείτε, μεταξύ άλλων, τους Julian Edelman (NFL), Caroline Wozniacki (τένις), Julie Ertz και Zach Ertz (ποδόσφαιρο), την εθνική ομάδα γυναικών του χόκεϊ, τον us Kenworthy (freestyle σκι), την Novlene Williams-Mills (στίβος), τον Ezekiel Elliot (NFL), την Michelle Waterson (ΜΜΑ) και την Ashley Wagner (καλλιτεχνικό πατινάζ). Απολαύστε υπεύθυνα.

Βασική φωτογραφία: ESPN

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ