ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένα χρέος απειλεί το Παγκόσμιο Κύπελλο ράγκμπι

Ένα χρέος απειλεί το Παγκόσμιο Κύπελλο ράγκμπι

Εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων ζητά από την αρμόδια επιτροπή του Λονδίνου περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ για τα έργα της στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τελικά οικονομικά σκάνδαλα δεν έχουμε μόνο στην Ελλάδα, αλλά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Ένα από αυτά απειλεί το Παγκόσμιο Κύπελλο ράγκμπι το οποίο διεξάγεται αυτή την περίοδο στην Αγγλία.

Όλα ξεκίνησαν λίγους μήνες πριν την έναρξη της διοργάνωσης όταν η εταιρία "Gallowglass" ανέλαβε όλες τις απαραίτητες αλλαγές για το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Το κόστος του έργου έφτασε κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ και όλα ήταν έτοιμα στην ώρα τους για τη διοργάνωση. Μέχρι εδώ όλα καλά, όμως φαίνεται πως οι διοργανωτές ξέχασαν να πληρώσουν την εταιρία η οποία τώρα απειλεί να τινάξει τη διοργάνωση στον αέρα.

Η "Gallowglass" ζητά από τους διοργανωτές να καταβάλουν τα χρήματα που οφείλουν γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα "ξηλώσουν" από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου όλα αυτά που πρόσθεσαν για να μπορέσουν να διεξαχθούν οι αγώνες του ράγκμπι.

Οι διοργανωτές έχουν μπροστά τους μόλις δύο ημέρες για να δώσουν 960.000 ευρώ αλλιώς ο αγώνας ανάμεσα στη Νότια Αφρική και τις ΗΠΑ δεν θα μπορέσει να διεξαχθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ