ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση γνωριμίας των μαθητών-τριών με τα Παραολυμπιακά αθλήματα

Στο κλειστό γυμναστήριο Ιλισίων πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προκειμένου να έρθουν οι μαθητές σε επαφή με τα παραολυμπιακά αθλήματα με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού εξέδωσε δελτίο Τύπου αναφερόμενο στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο των Ιλισίων. Στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, έδωσε το παρών ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός.

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου

"Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, ο γγΑ Ιούλιος Συναδινός παραβρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Ιλισίων, σε εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι μαθητές και οι μαθήτριες σχολείων της περιοχής είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα Παραολυμπιακά αθλήματα και να συναντηθούν με τους Παραολυμπιονίκες μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ