ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έγκριση από τη ΓΓΑ για πρόσληψη γυμναστών

Έγκριση από τη ΓΓΑ για πρόσληψη γυμναστών
Κοντονής

Υπεγράφη από τον Σταύρο Κοντονή η απόφαση για την έγκριση πρόσληψης πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σκοπό τη στελέχωση των Ο.Τ.Α. και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ, αυτών που υλοποιούν Προγράμματα Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) έτους 2015-16.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, υπεγράφη από τον Σταύρο Κοντονή η απόφαση για την έγκριση πρόσληψης πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σκοπό τη στελέχωση των Ο.Τ.Α. και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ, αυτών που υλοποιούν Προγράμματα Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) έτους 2015-16.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Υπεγράφη από τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Στ. Κοντονή η απόφαση για την έγκριση πρόσληψης πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σκοπό τη στελέχωση των Ο.Τ.Α. και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ, αυτών που υλοποιούν Προγράμματα Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) έτους 2015-16. Είναι η πρώτη φορά, τα τελευταία χρόνια, που εγκρίνονται έγκαιρα τα αιτήματα των Δήμων για πρόσληψη γυμναστών, ούτως ώστε αυτοί να μπορέσουν να τα υλοποιήσουν για όλη την προβλεπόμενη διάρκεια.

Για τη χρονιά 2015-16 υπάρχει αύξηση κατά 30% της συμμετοχής των Ο.Τ.Α. της χώρας και θα προσληφθούν 1549 γυμναστές, αριθμός επίσης αυξημένος κατά 22%.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τη συνεργασία της με το Υπουργείο Παιδείας για την προετοιμασία πιλοτικού προγράμματος κολύμβησης για παιδιά των Δημοτικών σχολείων, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τέλος, επανασυστάθηκε στο πλαίσιο της Γ.ΓΑ. ειδική ομάδα παρακολούθησης των προγραμμάτων «Άθληση Για Όλους», ώστε να καταγραφούν οι οικονομικές υποχρεώσεις της Γ.Γ.Α. προς τους Ο.Τ.Α., που εκκρεμούν τα τελευταία έτη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ