BEACH SOCCER

Πρωταθλήτρια η Mitsuko!

Πρωταθλήτρια η Mitsuko!

Η Mitsuko κυριάρχησε στο 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach soccer που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Κυριακή (16-09-2012) στο beach bar "Rusty Cannon" του Μαραθώνα.

Μία από τις πιο έμπειρες ομάδες που αγωνίζεται για πολλά χρόνια στο beach soccer η Mitsukoκατέκτησε το 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου άμμου που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή (16 Σεπτεμβρίου 2012) στο Σχινιά Μαραθώνα και πιο συγκεκριμένα στο beach bar "Rusty Cannon" με διοργανώτρια την Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαίρου Άμμου .

Η πατρινή ομάδα κατόρθωσε να επικρατήσει στον τελικό μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα της ομάδας champions(Αθήνα) στα πέναλτυ (6-5) αφού στον κανονικό αγώνα και στην παράταση αναδείχθηκαν ισόπαλες με 4-4.

Πρωταγωνιστές του μεγάλου τελικού αναδείχθηκαν οι δύο τερματοφύλακες Αλέξης Γιαννακόπουλος και Γιώργος Παριάρος, οι οποίοι πραγματοποίησαν εντυπωσιακές αποκρούσεις τόσο στο κανονικό αγώνα όσο και στην παράταση ενώ τον τίτλο του MVP κέρδισε ο πρώτος ο οποίος απέκρουσε τρία πέναλτυ (κατά την διαδικασία των πέναλτυ).

Πρωταθλήτρια η Mitsuko!

Ήταν ο καλύτερος τελικός των τελευταίων ετών, αφού όλοι οι παίκτες που αγωνίσθηκαν (και από τις δυο ομάδες) γνωρίζουν άριστα τα μυστικά του αθλήματος και χειροκροτήθηκαν έντονα από τους φίλους του αθλήματς που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του beach bar “RustyCannon” του Σχινιά Μαραθώνα.

Μεγάλη ήταν η συμβολή του Δημάρχου Μαραθώνα Ιορδάνη Λουϊζου, του αντιδημάρχου Χρήστου Στάμου και των ιδιοκτητών του beach bar “Rusty Cannon” Θωμά και Κώστα Μπυκουβάλα για την καλύτερη επιτυχία της Τελικής Φάσης.

Να σημειωθεί ότι πρώτος σκόρερ της Τελικής Φάσης αναδείχθηκε ο Αλεξόπουλος της Mitsuko, ενώ πήραν μέρος οι πρωταθλήτριες ομάδες από Ραφήνα, Γύθειο, Επανομή και Σχινιά.

Πρωταθλήτρια η Mitsuko!

Οι διαιτητές που διεύθυναν τους αγώνες αποφοίτησαν από τη σχολή διαιτησίας που πραγματοποιήθηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ και την Πανελλήνια Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου στις 8,9 και 10 Σεπτεμβρίου 2012 και άφησαν άριστες εντυπώσεις όπως δήλωσαν ο εκπαιδευτής Φίλιππος Ντόβας και ο Παρατηρητής Ηλίας Χειμαριώτης οι οποίοι είναι υπεύθυνοι του οργάνου διαιτησίας της Πανελλήνιας Ένωσης beachsoccer.

Το Φετινό πρωτάθλημα έγινε σε τέσσερις φάσεις (λόγω των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν τον Μάιο και τον Ιούνιο από την διεξαγωγή διπλών εκλογών) όμως το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό και το beachsoccer που παίχθηκε ήταν ποιοτικό σε όλες τις περιοχές που πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις (Ραφήνα, Γύθειο, Επανομή Σχινιας).

Πρωταθλήτρια η Mitsuko!

Το πρωτάθλημα όπως κάθε χρόνο διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ