ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτοψία σε αθλητικούς χώρους της επαρχίας από την ΓΓΑ

Αυτοψία σε αθλητικούς χώρους της επαρχίας από την ΓΓΑ

Κλιμάκια της Γ.Γ.Α. επισκέφτηκαν αθλητικούς χώρους στην επαρχία ώστε να διαπιστώσουν την κατάσταση που επικρατεί σε αυτούς για να προχωρήσουν τα απαραίτητα έργα.

Μία από τις δεσμεύσεις τόσο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, όσο και του Γενικού Γραμματέα, Ιούλιου Συναδινού, είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη εκμετάλλευση των αθλητικών εγκαταστάσεων που ήδη υπάρχουν.

Σε αυτό το πλαίσιο έχει ξεκινήσει η προσπάθεια ώστε να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση των εγκαταστάσεων και στη συνέχεια να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες εργασίες με την πρώτη ευκαιρία.

Εντός του Φεβρουαρίου 2016 και στο πλαίσιο του αρχικού προγραμματισμού, τεχνικά κλιμάκια του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (Γ.Γ.Α) ολοκλήρωσαν τις επιτόπιες αυτοψίες στις αθλητικές εγκαταστάσεις των ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΠΕΑΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΕΑΚ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ και ΕΑΚ ΧΑΝΙΩΝ.

Αναλυτικά τα όσα έγιναν σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου της Γ.Γ.Α.:

ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ: Αυτοψία του ταρτάν στο στάδιο Αλκαζάρ με σκοπό την αποκατάστασή του και την βελτίωση των σκαμμάτων και των χώρων ρίψεων. Αυτοψία στο βοηθητικό χώρο του σταδίου για την διαμόρφωσή του ως σύγχρονο προθερμαντήριο.

ΠΕΑΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Αυτοψία και επιμετρήσεις στο κατεστραμμένο ταρτάν του σταδίου Ζωσιμάδες με σκοπό την πλήρη αντικατάστασή του. Αυτοψία στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λιμνοπούλας (ενταγμένο στο ΠΔΕ) με σκοπό την επίστρωση με συνθετικό χλοοτάπητα. Η μελέτη του έργου θα είναι έτοιμη εντός Μαρτίου 2016, ενώ προχωρά ομαλά η συνεργασία της ΓΓΑ με την ΕΤΑΔ ΑΕ, η οποία έχει στην κατοχή της τμήμα της έκτασης, ώστε να μην υπάρξουν γραφειοκρατικά προβλήματα.

ΕΑΚ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: Αυτοψία στο Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου για την αποκατάσταση της περίφραξης που έχει υποστεί σημαντικές φθορές και την προώθηση της ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού γυμναστηρίου. Αυτοψία σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή της πόλης στο κολυμβητήριο, έργο ημιτελές από το 2004.

ΕΑΚ ΧΑΝΙΩΝ: Αυτοψία στο κολυμβητήριο Χανίων για την κατασκευή μηχανισμού υπερχείλισης των υδάτων και τη μείωση των ενεργειακών απωλειών. Τις επόμενες ημέρες τεχνικά κλιμάκια της ΓΓΑ θα επισκεφθούν τον αθλητικό χώρο της Αγυάς στην Πάτρα, με σκοπό την σύνταξη ολοκληρωμένης μελέτης αποκατάστασης του χώρου τμηματικά, όπως έχει συμφωνηθεί με την Δημοτική Αρχή.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ