ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΣ ΠΑΟΚ: "Υπό την ηγεσία του Σαββίδη, ο σύλλογος πρωτοστατεί στην "κάθαρση"

ΑΣ ΠΑΟΚ: "Υπό την ηγεσία του Σαββίδη, ο σύλλογος πρωτοστατεί στην "κάθαρση"

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα γενέθλια για τη συμπλήρωση 91 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου και υπογραμμίζει την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Στο καταστατικό του ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ έχει ορίσει την 12η Απριλίου ως ημέρα ίδρυσης του συλλόγου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε για τα γενέθλια της ομάδας, στέκεται ιδιαίτερα στην παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αναλυτικά:

"12/4/2017 Ξημέρωσε η 12η Απριλίου, καταστατική ημέρα εορτής του Συλλόγου μας. Φέτος, ο ΠΑΟΚ γιόρτασε ήδη την «ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ» στις 2 Απριλίου, συγκεντρώνοντας τρόφιμα για τα συσσίτια των Μητροπόλεων, συμβάλλοντας στο έργο ανακούφισης ευπαθών κοινωνικών ομάδων και ανθρώπων που ταλαιπωρούνται από την οικονομική κρίση, στεκόμενος πάντα δίπλα σε ανάγκες της κοινωνίας, αφού ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά ένα αθλητικό σωματείο, αλλά μία ιδεολογία, ένα κίνημα που προέρχεται από την κοινωνία, γι’ αυτό και αγαπήθηκε τόσο πολύ από τόσους πολλούς.

Ο ΠΑΟΚ συνώνυμο της Περηφάνειας, της Αντίστασης στο κατεστημένο, του Ονείρου για το αύριο και της Κατάκτησης στόχων και τίτλων με καθαρό τρόπο, γιορτάζει την 91η επέτειο από την ίδρυσή του, όντας πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά. Με τα δύο μεγαλύτερα ιδιόκτητα γήπεδα της χώρας, την Τούμπα και το Παλατάκι στην κατοχή του, οικονομικά υγιής, διεκδικεί διακρίσεις και «καθαρούς» τίτλους σε όλα τα αθλήματα, γεμίζοντας περηφάνεια τους πολυπληθείς οπαδούς του.

Η «ναυαρχίδα» του ΠΑΟΚ, το ποδοσφαιρικό τμήμα, υπό την ηγεσία του Ιβάν Σαββίδη, πρωτοστατεί στο έργο «κάθαρσης» του ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού, αλλάζοντας επίπεδο, διεκδικώντας τους τίτλους που δικαιωματικά αναλογούν στο μέγεθος και την ιστορία του Συλλόγου, βοηθώντας και τα άλλα τμήματα, που φέρουν το έμβλημα και τα χρώματα του ΠΑΟΚ.

Κάθε γενιά που παραλαμβάνει τον ΠΑΟΚ, τον κάνει ακόμη μεγαλύτερο και πιο ισχυρό, όπως ακριβώς και οι προηγούμενες γενιές, τις οποίες τιμούμε. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΟΚ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ