ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΣ ΠΑΟΚ: "Σημαιοφόρος της κάθαρσης ο μεγάλος ΠΑΟΚ"

ΑΣ ΠΑΟΚ: "Σημαιοφόρος της κάθαρσης ο μεγάλος ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη και του προέδρου του Θανάση Κατσαρή με την οποία εκφράζουν την απόλυτη συμπαράστασή τους στην απόφαση Σαββίδη να μην κατέβει ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

"Κολλητά" με την δήλωση του Ιβάν Σαββίδη ήρθε και η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και του προέδρου του Θανάση Κατσαρή που συμπαραστέκεται πλήρως στον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου για την απόφαση του να μην κατεβάσει την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά:

"Ο Α.Σ.ΠΑΟΚ και προσωπικά ο Πρόεδρος του κ. Αθανάσιος Κατσαρής, εκφράζουν την απόλυτη συμπαράσταση τους στην απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του κ. Ιβάν Σαββίδη να μην αγωνιστεί η ομάδα ποδοσφαίρου στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο αγώνας για την κάθαρση και την ισονομία στον ελληνικό αθλητισμό, θέλει σημαιοφόρο και αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον μεγάλο ΠΑΟΚ, ο οποίος ιστορικά έχει αποδείξει ότι τάσσεται υπέρ της ηθικής ακόμη και εις βάρος των αγωνιστικών του συμφερόντων.

Η απόφαση αυτή ορόσημο, ικανοποιεί το περί δικαίου αίσθημα όχι μόνο των φίλων του ΠΑΟΚ αλλά και ολόκληρης της υγιούς φίλαθλης κοινής γνώμης και αποτελεί τίτλο τιμής και σημείο αναφοράς στην ενενηντάχρονη ως τώρα ιστορία του ΠΑΟΚ.Άλλωστε τέτοιες αποφάσεις καταξίωσαν του ΠΑΟΚ, ως τον μεγάλο επαναστάτη του ελληνικού αθλητισμού και σύμβολο της λεβεντιάς και της ντομπροσύνης.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ"

ΤΑΠ ΠΑΟΚ: "Ιστορική απόφαση που δείχνει το μεγαλείο του ΠΑΟΚ"

Και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ τάχθηκε στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη στον αγώνα για την κάθαρση του ελληνικού αθλητισμού, επικροτώντας την κίνηση να μην κατέβει η ποδοσφαιρική ομάδα στο "Καραϊσκάκη"

Ανακοίνωση στήριξης στον Ιβάν Σαββίδη εξέδωσε και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ και προσωπικά ο πρόεδρος του Αντώνης Τσαλόπουλος.

Αναλυτικά: "Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ εκφράζει δημόσια την αλληλεγγύη του στην απόφαση του ηγέτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, να μην αγωνιστεί η ομάδα στον β’ ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο. Η ιστορική αυτή απόφαση αποδεικνύει το μεγαλείο του ΠΑΟΚ και δίνει την απάντηση στο γιατί αυτός ο σύλλογος λατρεύεται ευλαβικά από εκατομμύρια πιστούς οπαδούς. Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ θέτει όλες του τις δυνάμεις στο πλευρό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη στον αγώνα για την κάθαρση του ελληνικού αθλητισμού.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Αντώνης Τσαλόπουλος

Πρόεδρος"

Ανακοίνωση και οι Βετεράνοι

Στο μπαράζ ανακοινώσεων στήριξης του Σαββίδη προστίθεται και αυτη των Βετεράνων ποδοσφαιριστών. Αναλυτικά: "Ο ΠΑΟΚ είναι παραδοσιακά η ομάδα που μάχεται για καθαρότητα και ισονομία στο ποδόσφαιρο κι αυτός ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί χωρίς να υπολογίζουμε το κόστος. Είμαστε υπερήφανοι για την απόφαση που πήρε ο Ιβάν Σαββίδης και θα είμαστε δίπλα του σε κάθε παρόμοια ενέργεια που αναδεικνύει το μεγαλείο αυτού του Συλλόγου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ