ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποχή των υπαλλήλων στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Αποχή των υπαλλήλων στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Οι υπάλληλοι στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 15 μήνες και για αυτόν τον λόγο δεν πήγαν στη δουλειά τους σήμερα (19/10) ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η κατάσταση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό είναι ανάλογη με εκείνη της ΠΑΕ. Φυσικά, μπορεί τα χρήματα που οφείλει να μοιάζουν με σταγόνα στον ωκεανό, ωστόσο το πρόβλημα παραμένει μεγάλο και όσο περνάει ο καιρός οξύνεται.

Η διοίκηση πρωτοδικείου η οποία ανέλαβε έχει μπροστά της ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο.

Οι οφειλές φτάνουν και ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ την ίδια ώρα τα έσοδα δεν φτάνουν ούτε για τα απαραίτητα. Ανάμεσα σε αυτούς που περιμένουν να δουν το χρώμα του χρήματος είναι και οι περίπου δέκα υπάλληλοι στα γραφεία του Ερασιτέχνη. Οι παλιοί έχουν να πληρωθούν 15 μήνες, ενώ στους νεότερους οφείλονται μισθοί οκτώ μηνών.

Όλο το προηγούμενο διάστημα λαμβάνουν έναντι των οφειλομένων και για αυτό το λόγο αποφάσισαν την Πέμπτη (19/10) να απέχουν από τα γραφεία τους. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι υπάλληλοι του συλλόγου για πάρα πολλά χρόνια και φυσικά έχουν ζήσει τη θλιβερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος από το 2010 και μετά στο πετσί τους.

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος τα τέσσερα ομαδικά τμήματα είτε θα λειτουργήσουν κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες είτε δεν θα κατέβουν καν στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά στην ιστορία του το γυναικείο τμήμα δεν θα παίξει στην Α1 βόλεϊ, ενώ το αντίστοιχο του μπάσκετ αγωνίζεται με παίκτριες από την ομάδα Νεανιδων.

Την ίδια ώρα το βόλεϊ ανδρών μετά από πολλές προσπάθειες και με δεσμεύσεις των ανθρώπων που τρέχουν το τμήμα θα αγωνιστεί στη Volleyleague με μοναδικό στόχο την παραμονή του και το πόλο υποβιβάστηκε... οικειοθελώς στην Α2. Την ίδια ώρα κανένας δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και η νυν διοίκηση αναζητά πόρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ