Απορία για τη στάση του Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη

Απορία για τη στάση του Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη

Κύκλοι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού απαντούν στα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και τοποθετούνται για την άρνηση του να συναντήσει την τριμελή επιτροπή.

Λίγες ώρες μετά την ανεπίσημη τοποθέτηση της πλευράς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην δημιουργία τριμελούς επιτροπής από την πλευρά του Παναθηναϊκού Α.Ο. για να τον συναντήσει ήρθε η απάντηση κύκλων του Ερασιτέχνη.

Σε αυτή τονίζεται ότι από την αρχή ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ είχε κάνει λόγο για έναρξη του σχεδιασμού της επόμενης σεζόν τον Ιούνιο, διευκρινίζεται ότι δεν ισχύει καμία απολύτως δέσμευσης του συλλόγου για το Γουδή εάν δεν περάσει κάτι από την Γενική Συνέλευση, ενώ τον καλούν να λύσει τις όποιες διαφορές του με τον Δημήτρη Μπαλτά κινούμενος όπως εκείνος νομίζει χωρίς να εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός Α.Ο.

Τέλος εκφράζεται η ευχή να μην ισχύσουν όσα διέρρευσαν ελπίζοντας να πάνε όλα κατ΄ευχήν.

Αναλυτικά όσα διέρρευσε η πλευρά του Παναθηναϊκού Α.Ο.:

1. Το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, αρχικά στην επιστολή του ο κ.Γιαννακόπουλος τον τοποθετούσε χρονικά στον Ιούνιο. Σήμερα (29 Μαΐου) αναφέρει ότι έχουμε αργήσει. Στην πραγματικότητα είμαστε νωρίτερα από τον αρχικό του προγραμματισμό. Κι επιπλέον, από τις 28 Απριλίου ο κ.Μπαλτάκος έχει δημοσίως προτείνει στα μέλη της Ομάδας Εργασίας του κ.Γιαννακόπουλου να παρίστανται καθημερινά στα γραφεία του Ομίλου για να ξεκινήσουν το σχεδιασμό των τμημάτων. Την ίδια πρόσκληση απηύθυνε και γραπτώς λίγες μέρες αργότερα.

2. Σχετικά με το Γουδή, μέχρι σήμερα η πλευρά του κ.Γιαννακόπουλου έλεγε ότι ο κ.Μπαλτάκος υπέγραψε "μνημόνιο ασάφειας" που δεν λέει τίποτα συγκεκριμένο και σήμερα ξαφνικά ανακάλυψε ότι δήθεν "οι δεσμεύσεις της διοίκησης Μπαλτάκου δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο στις επόμενες διοικήσεις "...  Στην πραγματικότητα δεν ισχύει τίποτα από τα δυο, αφού το ανώτατο όργανο του Συλλόγου, η Γενική Συνέλευση, μπορεί να κρίνει και αν θέλει να απορρίψει το μνημόνιο που υπογράφηκε.

3. Αν ο κ. Γιαννακόπουλος θεωρεί ότι ο κ.Μπαλτάκος τον προσέβαλε, ας κινηθεί όπως νομίζει εναντίον του. Γιατί μπλέκει τον Παναθηναϊκό; Αντίστοιχα, ο κ.Μπαλτάκος θεωρεί ότι έχει προσβληθεί και συκοφαντηθεί από τον κ.Γιαννακόπουλο, τα ΜΜΕ και τους λογαριασμούς του στα social media, αλλά δεν άφησε όλα αυτά να τον επηρεάσουν στη στάση του για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Το καλό του Παναθηναϊκού πρέπει να μπαίνει πάνω απ’ όλα.

4. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτά που διέρρευσαν ως θέση του κ.Γιαννακόπουλου δεν ισχύουν και όλα θα πάνε κατ’ευχήν. Περιμένουμε στην προσεχή Γενική Συνέλευση ενημέρωση από την ανεξάρτητη επιτροπή που ορίστηκε κατόπιν επιθυμίας των φιλάθλων.

Μάλιστα η διαρροή συνοδεύεται από την κάτωθι φωτογραφία από παλιότερη επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Κρήτη:Σκότωσε τον αδερφό του και αυτοκτόνησε πίνοντας υγρά μπαταρίας

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον αδελφό του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά κατέληξε στα τραύματά του

Ελληνίδα SMILF, έλα να υποκλιθείς στο κοινό σου

Μετά τις MILF μας προέκυψαν οι SMILF. Έλα να δεις ποιες είναι και γιατί αξίζει να τις γνωρίσεις.

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέθανε ο διαβόητος serial killer Τσαρλς Μάνσον

Ο δολοφόνος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο συνοδευόμενος από πέντε αστυνομικούς

Η απόπειρα δολοφονίας του Βαρδή Βαρδινογιάννη από τη 17Ν

Ακόμη και (ακριβώς) 27 χρόνια μετά, η αποτυχημένη ενέδρα της 17Ν στον Έλληνα επιχειρηματία είναι μια αφήγηση που κόβει την ανάσα.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24