Απορία για τη στάση του Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη

Απορία για τη στάση του Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη

Κύκλοι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού απαντούν στα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και τοποθετούνται για την άρνηση του να συναντήσει την τριμελή επιτροπή.

Λίγες ώρες μετά την ανεπίσημη τοποθέτηση της πλευράς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην δημιουργία τριμελούς επιτροπής από την πλευρά του Παναθηναϊκού Α.Ο. για να τον συναντήσει ήρθε η απάντηση κύκλων του Ερασιτέχνη.

Σε αυτή τονίζεται ότι από την αρχή ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ είχε κάνει λόγο για έναρξη του σχεδιασμού της επόμενης σεζόν τον Ιούνιο, διευκρινίζεται ότι δεν ισχύει καμία απολύτως δέσμευσης του συλλόγου για το Γουδή εάν δεν περάσει κάτι από την Γενική Συνέλευση, ενώ τον καλούν να λύσει τις όποιες διαφορές του με τον Δημήτρη Μπαλτά κινούμενος όπως εκείνος νομίζει χωρίς να εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός Α.Ο.

Τέλος εκφράζεται η ευχή να μην ισχύσουν όσα διέρρευσαν ελπίζοντας να πάνε όλα κατ΄ευχήν.

Αναλυτικά όσα διέρρευσε η πλευρά του Παναθηναϊκού Α.Ο.:

1. Το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, αρχικά στην επιστολή του ο κ.Γιαννακόπουλος τον τοποθετούσε χρονικά στον Ιούνιο. Σήμερα (29 Μαΐου) αναφέρει ότι έχουμε αργήσει. Στην πραγματικότητα είμαστε νωρίτερα από τον αρχικό του προγραμματισμό. Κι επιπλέον, από τις 28 Απριλίου ο κ.Μπαλτάκος έχει δημοσίως προτείνει στα μέλη της Ομάδας Εργασίας του κ.Γιαννακόπουλου να παρίστανται καθημερινά στα γραφεία του Ομίλου για να ξεκινήσουν το σχεδιασμό των τμημάτων. Την ίδια πρόσκληση απηύθυνε και γραπτώς λίγες μέρες αργότερα.

2. Σχετικά με το Γουδή, μέχρι σήμερα η πλευρά του κ.Γιαννακόπουλου έλεγε ότι ο κ.Μπαλτάκος υπέγραψε "μνημόνιο ασάφειας" που δεν λέει τίποτα συγκεκριμένο και σήμερα ξαφνικά ανακάλυψε ότι δήθεν "οι δεσμεύσεις της διοίκησης Μπαλτάκου δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο στις επόμενες διοικήσεις "...  Στην πραγματικότητα δεν ισχύει τίποτα από τα δυο, αφού το ανώτατο όργανο του Συλλόγου, η Γενική Συνέλευση, μπορεί να κρίνει και αν θέλει να απορρίψει το μνημόνιο που υπογράφηκε.

3. Αν ο κ. Γιαννακόπουλος θεωρεί ότι ο κ.Μπαλτάκος τον προσέβαλε, ας κινηθεί όπως νομίζει εναντίον του. Γιατί μπλέκει τον Παναθηναϊκό; Αντίστοιχα, ο κ.Μπαλτάκος θεωρεί ότι έχει προσβληθεί και συκοφαντηθεί από τον κ.Γιαννακόπουλο, τα ΜΜΕ και τους λογαριασμούς του στα social media, αλλά δεν άφησε όλα αυτά να τον επηρεάσουν στη στάση του για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Το καλό του Παναθηναϊκού πρέπει να μπαίνει πάνω απ’ όλα.

4. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτά που διέρρευσαν ως θέση του κ.Γιαννακόπουλου δεν ισχύουν και όλα θα πάνε κατ’ευχήν. Περιμένουμε στην προσεχή Γενική Συνέλευση ενημέρωση από την ανεξάρτητη επιτροπή που ορίστηκε κατόπιν επιθυμίας των φιλάθλων.

Μάλιστα η διαρροή συνοδεύεται από την κάτωθι φωτογραφία από παλιότερη επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΘΕΜΑ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Συμβόλαιο από το εξωτερικό η δολοφονία Στεφανάκου

Το υψηλό επιχειρησιακό επίπεδο, η δεινότητα και η ψυχραιμία των δραστών με το Καλάσνικοφ φέρνει στο προσκήνιο το σενάριο των «ενοικιαζόμενων» εκτελεστών. "Το συγκεκριμένο συμβόλαιο είναι ίσως το πιο ακριβό που έχει υπογραφεί ποτέ στη χώρα μας" , λένε αστυνομικές πηγές

Η Τάνια Καρρά μας έχει κλέψει την καρδιά

Το νέο αστέρι της Panik Platinum και της Icon Music Records είναι απόλαυση να το ακούς, αλλά και να το βλέπεις.

ΒΙΝΤΕΟ

Μελβούρνη: Συμπλοκές Ελλήνων ομογενών με Σκοπιανούς για τη Μακεδονία

Επεισόδια σε συλλαλητήριο Ελλήνων ομογενών για το όνομα της πΓΔΜ οι οποίοι ήρθαν στα χέρια με Σκοπιανούς

Υδραυλικοί-παλαιστές και ανιψιοί πολιτικών: Αναλύουμε το καστ του 'Survivor 2'

Για ακόμη μια χρονιά, όλες μας οι ελπίδες πάνε στους 'Μαχητές'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24