ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκτά διοίκηση Πρωτοδικείου ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Αποκτά διοίκηση Πρωτοδικείου ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παλαίμαχοι αθλητές του Παναθηναϊκού συγκρότησαν λίστα και προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο με επικεφαλής τον Τάκη Οικονομόπουλο, ενώ εξελίσσονται διεργασίες για δεύτερο σχήμα υπό τον Ανδρέα Ζώτο.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει ακόμα την απερχόμενη διοίκηση υπό τον Δημήτρη Μπαλτάκο, ωστόσο από την Πέμπτη (7/7) ενδέχεται να αποκτήσει διορισμένη διοίκηση από το Πρωτοδικείο. Διότι τότε αναμένεται να εκδικαστεί η προσφυγή παλαιμάχων αθλητών του Συλλόγου, οι οποίοι παρέδωσαν μία λίστα με ονόματα για τη συγκρότηση ενός προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην κίνηση ηγείται ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Τάκης Οικονομόπουλος, ο οποίος προορίζεται για την προεδρία του Ερασιτέχνη. Επίσης, συμπεριλαμβάνονται οι Θόδωρος Συνοδινός, Νίκος Πλυτάς, Κωνσταντίνος Βραχάς, Εμμανουήλ Λεκάκης, Χαράλαμπος Σβηνέλης, Παναγιώτης Αντωνίου, Ευστάθιος Σπαρτιώτης, Σπύρος Κουρούμαλος και Τάκης Λουκανίδης.

Ο Οικονομόπουλος προκρίνεται για πρόεδρος επειδή εξελέγη στο αντίστοιχο αξίωμα της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", πριν από την παραίτηση του για προσωπικούς λόγους.

Επίσης, υπάρχουν διεργασίες για την κατάθεση δεύτερης λίστας, στην οποία θα είναι επικεφαλής ο υπεύθυνος της κολύμβησης, Ανδρέας Ζώτος. Ο βετεράνος κολυμβητής πλαισιώνεται από ανθρώπους του οπαδικού κινήματος, του προηγούμενου ΔΣ και στελέχη του Παν.Κι. Ωστόσο, ακόμα δεν έχουν ληφθεί τελικές αποφάσεις.

Εφόσον κατατεθεί και η δεύτερη λίστα, τότε το πιθανότερο είναι πως ο Πρωτοδίκης θα ορίσει ένα σχήμα αποτελούμενο από 6 και 6 μέλη από κάθε παράταξη. Όμως, τίθεται θέμα λειτουργικότητας, επειδή στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι βέβαιο ότι οι συμμετέχοντες θα καταφέρουν να συνεργαστούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ