ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άνοιξαν οι εγγραφές για το Spetsathlon 2018!

Άνοιξαν οι εγγραφές για το Spetsathlon 2018!
NIKOS KARANIKOLAS © 2017

To μεγαλύτερο τρίαθλο της Ελλάδας, το Spetsathlon, θα διεξαχθεί για 6 συνεχή χρονιά στο νησί των Σπετσών από τις 11 έως 13 Μαΐου 2018! Κατά την πρώτη εβδομάδα που άνοιξαν, οι εγγραφές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, φτάνοντας ήδη τις 200!

Μέσα από την περιήγηση στην πλήρως ανανεωμένη και λειτουργική ιστοσελίδα www.spetsathlon.com, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία «Shape», οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τις τεχνικές λεπτομέρειες του αγώνα, να επιλέξουν τη διαδρομή τους σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο (Spetses Trianthlon Sprint, Spetses Triathlon Endurance, Ποδηλατικός Αγώνας 25 χλμ., Κολυμβητικός Αγώνας 1 χλμ.) καθώς και να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες όσον αφορά στη διαμονή και μεταφορά από και προς το νησί.

Πέρα από τα καθιερωμένα αγωνίσματα, το Spetsathlon, το μεγαλύτερο event τριάθλου στην Ελλάδα, εισάγει μία νέα διαδρομή, τον Κολυμβητικό Αγώνα 3 χλμ., για τους λάτρεις των μεγάλων και απαιτητικών αποστάσεων. Επιπλέον, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένου/personalized t-shirt σε όλους τους συμμετέχοντες, όπου θα αναγράφεται το όνομα της επιλογής τους!

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσουν κορυφαίοι πρωταθλητές τριάθλου, κολύμβησης και ποδηλασίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon και Spetsathlon, Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της νέας ιστοσελίδας, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα μας και ειδικά για το Spetsathlon που ανεβάζει κάθε φορά τον πήχη των προσδοκιών μας! Σας προσκαλούμε να γραφτείτε και να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει το Spetsathlon! Σας περιμένουμε όλους στις Σπέτσες!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ