Αναζητείται λύση για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Αναζητείται λύση για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Το απόγευμα θα διεξαχθεί η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ακόμα δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος για να διοικήσει.

Λύση της τελευταίας στιγμής ή παράταση στο αδιέξοδο; Θα φανεί σήμερα το απόγευμα (18:00) στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Αυτή τη φορά η ΓΣ θα διεξαχθεί κανονικά, αφού αρκεί η παρουσία έστω και ενός μέλους. Στην πρώτη διαδικασία το Σάββατο (27/5) είχαν παραστεί περίπου 100 ταμειακώς εντάξει εγγεγραμμένοι από τους 355 και δεν είχε σημειωθεί απαρτία. Εκτιμάται πως και σήμερα θα υπάρξει ανάλογη προσέγγιση.

Τα δύο πιο σημαντικά θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούν την εκλογή νέας διοίκησης και την έγκριση των ενεργειών του απερχόμενου προέδρου, Δημήτρη Μπαλτάκου, για το Γουδή. Ωστόσο, δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος για να διοικήσει τον Ερασιτέχνη και χωρίς εκλεγμένο ΔΣ, ο Σύλλογος θα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο.

Συνεπώς, μία διοίκηση ορισμένη από το δικαστήριο δεν θα έχει τη δικαιοδοσία να χειριστεί το γηπεδικό και θα αρκείται στη συγκρότηση των ομάδων και στη λειτουργία των τμημάτων. Για αυτό, οι εξελίξεις παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και θα διαφανούν σε λίγες ώρες…

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Παγκόσμιο ρεκόρ: Του αφαίρεσαν το δίπλωμα μία ώρα μετά την εξέταση οδήγησης

Ο νεαρός Γάλλος έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ της γκαντεμιάς - ασυνειδησίας και συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών ελάχιστη ώρα αφότου πέρασε στο μάθημα οδήγησης

Οι Αυθαίρετοι έριξαν την Ελλάδα στα χάπια

Ξαναείδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά σαν σήμερα (22/11) το 1989.

Black Friday: Ο Κωτσόβολος έχει ήδη ξεκινήσει τις προσφορές

Οι προσφορές που ξεχωρίζουν, το ξεκαθάρισμα του στοκ και η επιθετική πολιτική της Κωτσόβολος στο φετινό Black Friday

15 ελληνικές σειρές τόσο κακές που σχεδόν σου άρεσαν

Ο Τάσος Χαλκιάς ως Αλή Πασάς, η Πέπη Τσεσμελή, η Σοφία Καρβέλα κι άλλες πολύ κακές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24