ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αγώνες δίχως ανάσα στο "Authentic Big Blue"

Αγώνες δίχως ανάσα στο "Authentic Big Blue"

Ο Άρης Ιωαννίδης ήταν ο μεγάλος νικητής στον αγώνα στατικής άπνοιας στο “Authentic Big Blue” που διεξάγεται στην Αμοργό με χρόνο 6 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα.

Η εντυπωσιακή εβδομάδα του “Authentic Big Blue” συνεχίζεται στο πανέμορφο νησί της Αμοργού όπου αθλητές από όλο τον κόσμο παίρνουν μέρος στους αγώνες οι οποίοι ολοκληρώνονται το Σαββατοκύριακο.

Πέρα από την ελεύθερη κατάδυση το απόγευμα της Πέμπτης (21/9) διεξήχθη και το αγώνισμα της στατικής άπνοιας. Για τους μη μυημένους στο συγκεκριμένο αγώνισμα ο αθλητής κρατά την αναπνοή του και η επίδοσή του προσμετρείται σε χρόνο και όχι σε μέτρα όπως συμβαίνει σε άλλες κατηγορίες.

Σε αυτόν τον αγώνα είχαμε μία μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Άρη Νικολαΐδη και τον Μιγκέλ Λοθάνο. Ο δεύτερος ήταν εκείνος που προπορευόταν στη μεγαλύτερη διάρκεια με επίδοση 6 λεπτών και πέντε δευτερολέπτων, όμως ο Έλληνας αθλητής κατάφερε να κρατήσει την αναπνοή του κάτω από το νερό για 6 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα και να πάρει τη νίκη.

Η διοργάνωση διεξήχθη στην πισίνα του ξενοδοχείου Aqua Petra στον Άγιο Παύλο της Αμοργού και την παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ