ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αγριεμένοι οι Άγγλοι

Αγριεμένοι οι Άγγλοι

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παγκόσμιο κύπελλο ράγκμπι για τους διοργανωτές Άγγλους, καθώς στο εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης επικράτησαν εύκολα με 35-11 των Φίτζι (VIDEO)

Δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερο ξεκίνημα στο παγκόσμιο κύπελλο ράγκμπι η Αγγλία, που μάλιστα φιλοξενεί τη φετινή διοργάνωση. Η ομάδα του Στιούαρτ Λάνκαστερ, όχι μόνο επικράτησε με 35-11 των Φίτζι στο Twickenham, αλλά με ένα try του Μπίλι Βουνίπολα στις καθυστερήσεις, πήραν και τον έξτρα βαθμό, συμπληρώνοντας τέσσερα tries στον αγώνα.

Έτσι, μπήκαν στον 1ο όμιλο, τον δυσκολότερο της διοργάνωσης, με 5 βαθμούς και απέκτησαν ένα μικρό αβαντάζ για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων, που οδηγούν στα προημιτελικά. Βέβαια, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης των "ρόδων" δεν ήταν άλλος από τον Μάικ Μπράουν, ο οποίος με δύο εντυπωσιακά tries, είχε δώσει διαφορά ασφαλείας στην ομάδα του.

Η δράση συνεχίζεται το Σάββατο με τέσσερις αγώνες. Για τον 2ο όμιλο, η Νότιος Αφρική αντιμετωπίζει την Ιαπωνία, για τον 3ο όμιλο κοντράρονται Τόνγκα και Γεωργία, ενώ στον 4ο όμιλο διεξάγονται δύο αναμετρήσεις, με τους δευτεραθλητές του 2011 Γάλλους να αντιμετωπίζουν την Ιταλία και την Ιρλανδία να αναμετράται με τον Καναδά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ