ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αγιασμός για τα τμήματα του Παναθηναϊκού

Αγιασμός για τα τμήματα του Παναθηναϊκού
STOLISVAGGELIS

Τα τρία ομαδικά αθλήματα του Παναθηναϊκού Α.Ο., μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ ανδρών και γυναικών, τέλεσαν τη Δευτέρα (28/9) τον Αγιασμό τους και την Media Day των ομάδων.

Στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (28/9) ο αγιασμός και η Media Day των τριών ομαδικών τμημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο. (μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ ανδρών-γυναικών».

Μιχαλαριάς: «Να παλεύετε για την ομάδα»

Αμέσως μετά το καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσε ο Πανασιολογ. Αρχιμανδρίτης, Νικόδημος Φαρμάκης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς πήρε το λόγο:

«Η χρονιά πλέον ξεκίνησε και επίσημα. Δεν θα πω πάλι τα ίδια, οι πιο παλιοί τα γνωρίζουν. Εύχομαι για τη νέα χρονιά υγεία. Το βασικό είναι να υπάρχει υγεία και είμαι πεπεισμένος πως οι προσπάθειες των ομάδων θα πετύχουν. Θα πάμε μπροστά. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, περιβάλλεται από είκοσι τμήματα. Το βόλεϊ γυναικών-ανδρών και το μπάσκετ γυναικών, είναι από τα τρία μεγαλύτερα. Το κλειστό της Κυψέλης και εδώ αναμένεται να είναι γεμάτο, όπως και κάθε χρόνο. Δεν θα πω ότι πρέπει να βγούμε πρώτοι.

Να κυνηγάμε κάθε στόχο ξεχωριστά, όλα τα τμήματα, να παλεύουν όλοι αθλητές όλων των τμημάτων. Να μην τα παρατάνε. Ο Παναθηναϊκός σημαίνει μαχητική ψυχή. Αυτό είναι το στοιχείο του Παναθηναϊκού. Τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν έρθει ένα στραβό αποτέλεσμα, αυτό που τον νοιάζει είναι οι αθλητές μας να δείχνουν αθλητική ψυχή. Οι φίλαθλοι-οπαδοί του Παναθηναϊκού περιμένουν να σας δούνε να παλεύετε για την ομάδα που αγαπάμε όλοι με μαχητική ψυχή. Να δείχνετε ότι προσπαθείτε. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία και όλα θα γίνουν».

Ρούσης: «Με σκληρή δουλειά για το κάτι παραπάνω»

Αγιασμός για τα τμήματα του Παναθηναϊκού
STOLISVAGGELIS

Ο προπονητής του γυναικείου τμήματος βόλεϊ, Γιώργος Ρούσης ανέφερε: «Κάθε φορά και ένα βήμα παραπάνω. Θέλουμε να διεκδικήσουμε πιο σοβαρά κάποιο τίτλο. Δεν έχουμε αυταπάτες γιατί αυτό δεν είναι εύκολο αλλά θέλουμε μέσω σκληρής δουλειάς να καλύψουμε την όποια διαφορά υπάρχει.

Σύμφωνα με το μπάτζετ που έχουμε προκειμένου να είχαμε μέτριες ξένες, έχουμε την ευτυχία να έχουμε ποιοτικές Ελληνίδες παίκτριες. Ίσα ίσα είναι πιο εύκολο για μένα να περάσω τα δικά μου πράγματα στην ομάδα. Και πιστεύω θα παρουσιάσουμε αξιόμαχο σύνολο. Το κάτι καλύτερο είναι η κατάκτηση κάποιου τίτλου. Φέτος θέλουμε μέσω σκληρής δουλειάς το κάτι παραπάνω».

Ανδρεόπουλος: «Κατάθεση ψυχής στο γήπεδο»

Αγιασμός για τα τμήματα του Παναθηναϊκού
STOLISVAGGELIS

Ο κόουτς της αντρικής ομάδας βόλεϊ, Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε: «Καλή χρονιά σε όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού με υγεία. Ασφαλώς και η βοήθεια του Κυρίου δεν φτάνει. Θέλει και τη δική μας προσπάθεια. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Το πρωτάθλημα το δικό μας είναι πολύ ανταγωνιστικό. Οι ομάδες που δημιουργούνται είναι πολύ δυνατές ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει την ψυχή του στο γήπεδο. Θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό και στο τέλος θα κρίνουμε από το αποτέλεσμα. Εγώ ζητάω από την ομάδα μου να παίξει βόλεϊ. Να είναι ένα σταθερό σύνολο που ξέρει τι ζητάει. Ένα σύνολο σκληρό στο μπρέικ πόιντ, δηλαδή στο μπλοκ και άμυνα».

Πρέκας: «Κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια»

Αγιασμός για τα τμήματα του Παναθηναϊκού
STOLISVAGGELIS

Τέλος ο προπονητής του γυναικείου τμήματος μπάσκετ, Πέτρος Πρέκας είπε: «Σε όλα τα τμήματα ας ευχηθούμε υγεία και επίτευξη των στόχων. Εμείς στο μπάσκετ γυναικών αυτό που έχουμε βάλει στόχο είναι να μπαίνουμε σε κάθε αγώνα και να παίρνουμε τη νίκη. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα πάμε όπως και πέρυσι παιχνίδι παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Πέρυσι χάσαμε για ένα πόντο το πρωτάθλημα και αυτό μας δίνει δύναμη κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια. Λέω στις αθλήτριές μου ότι το πρωταθλημα δεν είναι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός –αν και η έλευσή του βοηθάει στην προβολή του αθλήματος- γιατί υπάρχουν και άλλες αξιόλογες ομάδες. Οι δυο ξένες που έχουν επιτραπεί φέτος κάνουν ανταγωνιστικές όλες τις ομάδες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ