ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Τρίτο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Δουλγεράκη

Τρίτο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Δουλγεράκη

Το τρίτο του πανελλήνιο ρεκόρ στο πρωτάθλημα αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών πέτυχε ο Ιωάννης Δουλγεράκης. Συγκεκριμένα, το σημείωσε στα 200μ. με χρόνο 1:34.98.

Το τρίτο του πανελλήνιο ρεκόρ στο πρωτάθλημα αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών που διεξάγεται στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου πέτυχε ο Ιωάννης Δουλγεράκης.

Ο αθλητής του Ποσειδώνα Ληξουρίου είναι ένας από τους πρωταγωνιστές των αγώναν, αφού μετά τα ρεκόρ στα 50 και στα 100μ. επιφάνειας στην κατηγορία των Παμπαίδων Α, πέτυχε ρεκόρ και στα 200μ. του ίδιου στυλ με χρόνο 1:34.98 και ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση στους πρωινούς τελικούς της 4ης και τελευταίας ημέρας του πρωταθλήματος.

Εν αναμονή κι άλλων ρεκόρ

Οι πρωινοί αγώνες χαρακτηρίστικαν από καλές επιδόσεις, ενώ στους απογευματινούς τελικούς είναι πολύ πιθανό να δούμε κι άλλα πανελλήνια ρεκόρ. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα με τους τελικούς να ξεκινούν στις 17:15.

Στην Α1 η ΝΕ Πατρών!

Την άνοδό της στην Α1 κατηγορία υδατοσφαίρισης των γυναικών πανηγυρίζει η Ναυταθλητική Ένωση Πατρών. Η ομάδα της Αχαΐας σε έναν αγώνα που είχε χαρακτήρα τελικού επικράτησε του πολύ καλού ΝΟ Λάρισας στο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας με 11-6 και βρίσκεται πλέον στα «σαλόνια» του ελληνικού πόλο.

Η ΝΕΠ πήρε από νωρίς προβάδισμα στο σκορ (5-2 στο πρώτο οκτάλεπτο) και παρά τις προσπάθειες του ΝΟΛ να πλησιάσει (7-5 στις αρχές του τρίτου) κατάφερε να φτάσει στην επικράτηση με το 11-6 να σφραγίζει τις προσπάθειες των παικτριών των δύο ομάδων.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ - ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 11-6 (Τα οκτάλεπτα: 5-2, 2-2, 3-1, 1-1)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ