ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Συλλέκτης μεταλλίων ετών 18

Συλλέκτης μεταλλίων ετών 18

Εντυπωσιακές ήταν οι επιδόσεις του Απόστολου Χρήστου τον τελευταίο έναν μήνα αφού συμμετέχοντας σε τρεις διοργανώσεις κατάφερε και κατέκτησε συνολικά δεκαπέντε μετάλλια.

20 Ιουνίου-27 Ιουλίου... Ένας μήνας και κάποιες ημέρες. Τρεις διοργανώσεις και δεκαπέντε μετάλλια! Εννέα χρυσά και έξι ασημένια! Ο Απόστολος Χρήστου συνεχίζει να εντυπωσιάσει σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει και αυτό που έχει πετύχει μέσα σε 37 ημέρες είναι μοναδικό.

Συμμετείχε σε τρεις μεγάλες διοργανώσεις και κατέκτησε 15 μετάλλια! Έξι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, έξι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και τρία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, στο οποίο πέτυχε και δυο Παγκόσμια Ρεκόρ!

Ο Απόστολος Χρήστου ακόμη δεν έχει κλείσει τα 18 του χρόνια αλλά δεν σταματά να κατακτά μετάλλια και να ανεβάζει τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα στην κορυφή!

Ο προπονητής του Νίκος Γέμελος σχολιάζοντας αυτή την απίστευτη... αντεπίθεση του Απόστολου σημείωσε: "Δεν είναι καθόλου εύκολο να παίρνεις μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα τόσα μετάλλια. Αυτό δείχνει πς ο Απόστολος έχει τη στόφα του νικητή. Στην τελευταία κούρσα στο Πανελλήνιο Εφήβων στα 4χ100μ ελεύθερο ήθελε σαν τρελός να κερδίσει ο Ολυμπιακός.

Το πήρε πάνω του και ο Ολυμπιακός κατέκτησε το χρυσό. Κάθε νίκη γι' αυτόν είναι ξεχωριστή και θέλει πάντα να κερδίζει. Ο Απόστολος είναι ο αθλητής με τις μεγαλύτερες προοπτικές σ' όλα τα σπορ. Δείχνει ότι θα είναι καλός και ως άνδρας. Είναι δύσκολη η μετάβαση από τους Έφηβους στους Άνδρες αλλά θα τα καταφέρει. Πλέον έχει μπροστά του μετά από τους Ολυμπιακούς Νέων της Κίνας τα στοιχήματα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών του Καζάν αλλά και της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο".

Ο πίνακας των μεταλλίων:

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών (Άλιμος 20-22/6)

Χρυσό στα 50μ ύπτιο

Χρυσό στα 100μ ύπτιο

Ασημένιο στα 200μ ύπτιο

Χρυσό στα 4χ100μ ελεύθερο

Χρυσό στα 4χ100μ μικτή ομαδική

Ασημένιο στα 4χ200μ ελεύθερο

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων (Ντόρντρεχτ 9-13/7)

Χρυσό στα 100μ ύπτιο

Ασημένιο στα 50μ ύπτιο

Ασημένιο στα 200μ ύπτιο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων (Ιλίσιο, 25-26/7)

Χρυσό στα 50μ ύπτιο

Χρυσό στα 100μ ύπτιο

Χρυσό στα 200μ ύπτιο

Χρυσό στα 4χ100μ ελεύθερο

Ασημένιο στα 4χ200μ ελεύθερο

Ασημένιο στα 4χ100μ μικτή ομαδική

Θυμηθείτε τη συνέντευξη που μας είχε δώσει πριν από λίγες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ