ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Στην 27η θέση ο Φωκαΐδης

Στην 27η θέση ο Φωκαΐδης
INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Φωκαΐδης τερμάτισε στην 27η θέση στα 5 χλμ ανοικτής θαλάσσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Καζάν.

Το πρώτο μενού των αγώνων ανοικτής θαλάσσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Καζάν ολοκληρώθηκε με την κατάληψη της 27ης θέσης από τον Αντώνη Φωκαΐδη στον αγώνα των 5χλμ.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού ήταν από την αρχή μέσα στο μεγάλο γκρουπ που είχε σχηματιστεί με κολυμβητές που πάλεψαν μέχρι το τέλος για το μετάλλιο.

Τελικά, από τα μέσα της απόστασης και μετά άρχισε να χάνει έδαφος και έτσι ο Φωκαΐδης τερμάτισε στην 27η θέση με χρόνο 55:33.2. Πρώτος ήταν ο Νοτιοαφρικανός, Τσαντ Χο που κέρδισε στο νήμα τον Ρομπ Μάφελς. Τρίτος ήταν ο Ιταλός, Ματέο Φουρλάν. Τέλος, στη 16η θέση τερμάτισε ο ελληνικής καταγωγής Νίκο Μανουσάκης, ο οποίος ωστόσο αγωνίζεται για τη Νότιο Αφρική.

Φυσικά, αξίζει να τονίσουμε ότι ο σημαντικός αγώνας για όλους τους αθλητές είναι αυτός της Δευτέρας όπου στα 10χλμ οι δέκα πρώτοι παίρνουν απευθείας το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ