ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Στη Γαλλία οι Έλληνες αθλητές του Open Water

Στη Γαλλία οι Έλληνες αθλητές του Open Water
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Έλληνες αθλητές του Open Water ετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους σε αγώνα στη Γαλλία. "Στόχος το ευρωπαϊκό" τόνισε στο Sport24.gr η Κέλλυ Αραούζου.

Στο Γκραβελέν της Γαλλίας για τον 2ο αγώνα των 10 χιλιομέτρων του φετινού LEN OPEN WATER CUP μεταβαίνουν αύριο (30/5) οι Κέλλυ Αραούζου, Δημήτρης Νέγρης, Γιώργος Αρνιακός, Αστέριος Δαλδόγιαννης, Θανάση Κυνηγάκη, τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Γέμελο και τον προπονητή Σταμάτη Χατζηγεωργίου.

Οι Έλληνες αθλητές θα διεκδικήσουν (μία κολυμβήτρια και ένας κολυμβητής) τις δύο (2) συνολικά θέσεις για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στη Γλασκόβη (8-12 Αυγούστου).

Η Κέλλυ Αραούζου μιλώντας στο Sport24.gr τόνισε: "Για μένα είναι ένας αγώνας ρουτίνας. Πάω με στόχο να είμαι καλύτερη από το τελευταίο παγκόσμιο κύπελλο στη Doha. Θα προσπαθήσω να κάνω έναν τακτικά σωστό αγώνα και από εκεί και πέρα θα διεκδικήσω την καλύτερη θέση. Θα υπάρχει τρομερός ανταγωνισμός καθώς μιλάμε για την συμμετοχή 100 άτομων. Στόχος παραμένει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Αύγουστο".

Σημειώνεται ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει θέσει ως προϋπόθεση συμμετοχής στους αγώνες της Γλασκόβης, τη συμμετοχή σε έναν (1) τουλάχιστον αγώνα του φετινού OPEN WATER CUP.

Ο αγώνας των 10 χλμ στο Γκράβελιν είναι προγραμματισμένος να γίνει την Πέμπτη 31 Μαϊου, στις 09.30 τοπική για τους κολυμβητές και στις 15.30 τοπική για τις κολυμβήτριες.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ