BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ | TEΛΙΚΟΙ
1-1 με... καρφί Μπατίστ
Συγκλονιστικό ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει στο... πινκ-πονκ των τελευταίων φάσεων τον Ολυμπιακό (81-79) και να κάνει το 1-1 στη σειρά των τελικών, χάρις στο κάρφωμα του Μπατίστ.
Τα ΕΛΤΑ τίμησαν τους "χρυσούς" νικητές της Σαγκάης, τον Σπύρο Γιαννιώτη και την εθνική ομάδα πόλο γυναικών απεικονίζοντας το θρίαμβο τους σε γραμματόσημο.
Συλλέκτες γραμματοσήμων αναζητούν απεγνωσμένα τον Σπύρο Γιαννιώτη και την εθνική ομάδα πόλο των γυναικών.
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) θα κυκλοφορήσουν μια ειδική σειρά γραμματοσήμων με την εικόνα των θριαμβευτών της Σαγκάης.
Τα δύο φεγιέ θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη (15/12). Ανήκουν στη σειρά "Χρυσός Υγρός Στίβος 2011" και κοστίζουν τρία ευρώ το καθένα.
Ο Σπύρος Γιαννιώτης που συνεργάστηκε στενά με τη δημιουργό Ανθούλα Λύγκα, θα βρίσκεται το πρωί της Πέμπτης στο κεντρικό Φιλοτελικό κατάστημα Αθηνών για να υπογράψει τα προϊόντα της σειράς.

Συγκλονιστικό ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει στο... πινκ-πονκ των τελευταίων φάσεων τον Ολυμπιακό (81-79) και να κάνει το 1-1 στη σειρά των τελικών, χάρις στο κάρφωμα του Μπατίστ.
Ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε πως η αδειοδότηση είναι το πρώτο μέλημα για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και έπονται όλα τα άλλα. Ειρωνική απάντηση σε ερώτηση για το ενδιαφέρον του Πρίγκιπα.
Ο 18χρονος Παναγιώτης Σαμιλίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν
Ο Γιάννης Δρυμωνάκος εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Πεύκης καταγγέλλει πως οπαδοί μεγάλων ομάδων είχαν κλείσει ραντεβού για να μαχαιρωθούν στο επεισοδιακό παιχνίδι με τον Περαμαϊκό
Ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα προηγείται στην κατάταξη του Ράλλυ Ακρόπολις. Ο Πέτερ Σόλμπεργκ πλήρωσε την κακή επιλογή ελαστικών.