ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Γιαννιώτης: "Η Ελλάδα μπορεί να γίνει πολύ δυνατή στις μεγάλες αποστάσεις"

Γιαννιώτης: "Η Ελλάδα μπορεί να γίνει πολύ δυνατή στις μεγάλες αποστάσεις"

Στις 18 Μαρτίου διεξάγονται οι Ημερίδες κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων (OPEN WATER) 5.000μ, που θα διεξαχθούν στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά και το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. Τι ανέφερε ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Την Δευτέρα (12 Μαρτίου) λήγει η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στις Ημερίδες κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων (OPEN WATER) 5.000μ, που θα διεξαχθούν στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά και το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 18 Μαρτίου.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν κολυμβητές / τριες που γεννήθηκαν ως το 2004 και που την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (1 Οκτωβρίου 2017-12 Μαρτίου 2018) συμμετείχαν στα αγωνίσματα των 800μ ελεύθερο κοριτσιών και 1500μ ελεύθερο αγοριών, καθώς επίσης και εκείνοι που μετέχουν των προεθνικών ομάδων κολύμβησης.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο αθλητής θρύλος της ελληνική κολύμβησης που πλέον είναι ενταγμένος στο ομοσπονδιακό τιμ της ΚΟΕ και δουλεύει, στο αναπτυξιακό κομμάτι του αθλήματος, μιλά με θέρμη και οραματισμό για την προσπάθεια που γίνεται ώστε το OPEN WATER να αποκτήσει τη δυναμική που μπορεί στη χώρα μας.

"Η σκέψη ήταν να κάνουμε αγώνες Μεγάλων Αποστάσεων στα 5.000μ τη χειμερινή περίοδο, σε πισίνες και να αρχίσουμε έτσι να τσεκάρουμε παιδιά που ενδεχόμενα θα μπορούσαν να ασχοληθούν και με το OPEN WATER πλην της κλασσικής κολύμβησης. Γιατί στόχος του αναπτυξιακού μας προγράμματος που ακολουθεί εκείνο της κολύμβησης, δεν είναι τα παιδιά να φύγουν από την κολύμβηση και να περάσουν στις Μεγάλες Αποστάσεις, αλλά μέχρι κάποια ηλικία παράλληλα να αγωνίζονται και να δοκιμάζονται και στο OPEN WATER.

Η Ελλάδα, με τις θάλασσες της, μπορεί να γίνεται πολύ δυνατή στο άθλημα και αυτό το γνωρίζουμε και το επιδιώκουμε. Ξεκινάμε λοιπόν αυτή την αναπτυξιακή διαδικασία και περιμένουμε, σε συνεργασία πάντοτε με τους σωματειακούς προπονητές και τους συνεργαζόμενους με την Ομοσπονδία, να έλθουν τα παιδιά, να δοκιμαστούν στο άθλημα, να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Η συμμετοχή, είναι το βασικό για να μπορέσουμε να έχουμε τη δυνατότητα της σωστής επιλογής".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

INFOGRAPHIC

Τα υποβρύχια της Μεσογείου. Οι συσχετισμοί δυνάμεων Ελλάδας Τουρκίας

Ποια είναι η χώρα που διαθέτει τα περισσότερα υποβρύχια στην Ευρώπη και ποιες είναι οι οκτώ χώρες της Μεσογείου που έχουν στην κατοχή τους

Τα τατουάζ των Eλληνίδων που βάζουν μπουρλότο στο Instagram

Γιατί ουδέν κρυπτόν υπό τον insta ήλιο. Ειδικά ότι αφορά καυτή σάρκα + ευφάνταστο μελάνι.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κόλαση στο Αφρίν: Στο έλεος λεηλασιών και καταστροφών από τους 'απελευθερωτές΄ του Ερντογάν

Οι δυνάμεις που κατέλαβαν την πόλη αρπάζουν τα πάντα στο πέρασμά τους, από τρόφιμα μέχρι κοσμήματα, μεταφέροντας ότι λεηλατούν εκτός πόλης με κομβόι φορτηγών

Με πορεία στο Πλανητάριο τίμησαν οι ταξιτζήδες τον Στίβεν Χόκινγκ

Καυτές, αποκλειστικές ειδήσεις από το μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24