ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Δίνεται λύση για το ΟΑΚΑ

Δίνεται λύση για το ΟΑΚΑ
NEWSPORTS

Λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα που αφορά την αδειοδότηση του κολυμβητηρίου στο ΟΑΚΑ αναμένεται να δώσει εντός της εβδομάδας ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός παρακολούθησε την Κυριακή την τελευταία ημέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Κολύμβησης Κατηγοριών Εφήβων-Νεανίδων/ Παίδων-Κορασίδων, ΠΠΑ-Β και ΠΚΑ-Β που διεξήχθη στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο.

Ο κ. Ανδριανός έκανε τις απονομές στους νικητές, τους οποίους και συνεχάρη για τις επιδόσεις τους.

Με τους αθλητές, τους προπονητές και τους γονείς ο Υφυπουργός συνομίλησε για όλα τα θέματα που τους απασχολούν, όπως οι χώροι προπόνησης και διεξαγωγής αγώνων.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα κολυμβητήρια του ΟΑΚΑ. Ο κ. Αδριανός επεσήμανε ότι η οριστική λύση στο πρόβλημα της αδειοδότησης των κολυμβητηρίων του ΟΑΚΑ θα δοθεί εντός της εβδομάδας με τροπολογία που έχει κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή για την έκδοση των απαραίτητων αδειών λειτουργίας, ώστε στο εξής διοργανώσεις όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να μπορούν να διεξάγονται στο ΟΑΚΑ και να μην υπάρχουν προβλήματα στην προετοιμασία των αθλητών.

Ακόμη, ο κ. Ανδριανός τόνισε ότι έχει ήδη εγκρίνει πόσο 300.000 ευρώ για τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του Εθνικού Κολυμβητηρίου του Ζαππείου που ανήκει στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ