ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Διαθεσόπουλος: "Έχει ανάγκη τέτοιες επιτυχίες ο ελληνικός αθλητισμός"

Διαθεσόπουλος: "Έχει ανάγκη τέτοιες επιτυχίες ο ελληνικός αθλητισμός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, προέβη σε δηλώσεις αναφορικά με την επιτυχημένη παρουσία της Εθνικής ομάδας στο World League, αλλά και για το μετάλλιο που κατέκτησε το ντουέτο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων στη Ριέκα.

Ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδιας της Ελλάδας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην Κίνα για την τελική φάση του World League, προέβη σε δηλώσεις αναφορικά με την επιτυχημένη παρουσία της Εθνικής ομάδας στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά και για το μετάλλιο που κατέκτησε το ντουέτο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων, το οποίο πραγματοποιείται στη Ριέκα της Κροατίας.

Αναφερόμενος στην παρουσία της Εθνικής ομάδας, η οποία είχε το ατυχές σημερινό (25/6) αποτέλεσμα στον ημιτελικό αφού ηττήθηκε στα πέναλτι με 17-16 από τις ΗΠΑ τόνισε: " Κατά γενική ομολογία έπαιξε πολύ καλά σε όλη τη διοργάνωση και από όλο τον κόσμο στην Κίνα, θεωρείται η καλύτερη ομάδα του τουρνουά μαζί με τη Σερβία. Είχε κάποιες ατυχίες λόγω τραυματισμών του Μυλωνάκη και του Μουρίκη.

Εύχομαι σε όλους τους αθλητές της Εθνικής μας να έχουν υγεία και να δώσουν τα πάντα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Πιστεύω πως θα είναι μέχρι τέλους στις ομάδες που θα διεκδικήσουν ένα μετάλλιο εκεί. Φυσικά να ευχηθώ καλή επιτυχία και στον αυριανό (26/6) μικρό τελικό με την Ιταλία".

Όσο αφορά το ντουέτο, αποτελούμενο από τις Αθανασία Τσόλα και Σοφία-Ευαγγελία Μαλκογεώργου με αναπληρωματική την Άννα-Μαρία Ταξοπούλου σημείωσε: " Συγχαρητήρια στα κορίτσια, στις προπονήτριές του και σε όσους στέκονται δίπλα τους. Δεν είναι μικρό πράγμα να βρίσκεσαι στην 5η θέση μετά τον προκριματικό και να κατακτάς ένα μετάλλιο. Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα που δείχνει το επίπεδο των αθλητριών.

Ήταν το 2012 όταν πήραμε μετάλλιο τελευταία φορά με τις Πλατανιώτη, Κουτίδη και Παπάζογλου. Πέρασαν 4 χρόνια, αλλά επανήλθαμε στις κορυφαίες ομάδες και αυτό αποτελεί σπουδαία επιτυχία που την είχε ανάγκη το άθλημα της συγχρονισμένης κολύμβησης, ηΚολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και γενικότερα ο Ελληνικός αθλητισμός. Συγχαρητήρια σε όλους".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ