BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ | TEΛΙΚΟΙ
1-1 με... καρφί Μπατίστ
Συγκλονιστικό ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει στο... πινκ-πονκ των τελευταίων φάσεων τον Ολυμπιακό (81-79) και να κάνει το 1-1 στη σειρά των τελικών, χάρις στο κάρφωμα του Μπατίστ.
Η διοίκηση του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της ΚΟΕ πως σύντομα θα επαναλειτουργήσουν τα κολυμβητήρια στη Γλυφάδα και στον Άγιο Κοσμά.
Έκκληση προς τη διοίκηση του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά να ανοίξει τα κολυμβητήτρια έκανε η αντιπροσωπεία της κολυμβητικής ομοσπονδίας, σε συνάντηση των δύο πλευρών.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η λειτουργία των εγκαταστάσεων του ΕΑΚ και τα προβλήματα που έχουν προκύψει τους τελευταίους μήνες.
Οι εκπρόσωποι της ΚΟΕ υποστήριξαν την αναγκαιότητα λειτουργίας των κολυμβητηρίων, τόσο για τις Εθνικές ομάδες, όσο και τους συλλόγους, που προπονούνται σε αυτά.
Η διοίκηση του ΕΑΚ διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλο και την υπόλοιπη αντιπροσωπεία πως σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα επαναλειτουργήσουν το ΕΑΚ Γλυφάδας (κλειστό κολυμβητήριο) και το κλειστό προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά, στο οποίο προετοιμάζονται οι Εθνικές μας ομάδες καταδύσεων και συγχρονισμένης κολύμβησης.
Συγκλονιστικό ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει στο... πινκ-πονκ των τελευταίων φάσεων τον Ολυμπιακό (81-79) και να κάνει το 1-1 στη σειρά των τελικών, χάρις στο κάρφωμα του Μπατίστ.
Ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε πως η αδειοδότηση είναι το πρώτο μέλημα για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και έπονται όλα τα άλλα. Ειρωνική απάντηση σε ερώτηση για το ενδιαφέρον του Πρίγκιπα.
Ο 18χρονος Παναγιώτης Σαμιλίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν
Ο Γιάννης Δρυμωνάκος εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Πεύκης καταγγέλλει πως οπαδοί μεγάλων ομάδων είχαν κλείσει ραντεβού για να μαχαιρωθούν στο επεισοδιακό παιχνίδι με τον Περαμαϊκό
Ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα προηγείται στην κατάταξη του Ράλλυ Ακρόπολις. Ο Πέτερ Σόλμπεργκ πλήρωσε την κακή επιλογή ελαστικών.