ΒΟΛΕΪ

Υπέγραψε στην ΑΕΚ η Καββαδία

Υπέγραψε στην ΑΕΚ η Καββαδία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Αγγελική Καββαδία υπέγραψε στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ και θα φορά τα κιτρινόμαυρα για την επόμενη σεζόν.

Όπως σας είχαμε προαναγγείλει από την Τρίτη (22/5) η ενίσχυση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ συνεχίζεται. Την Τετάρτη το μεσημέρι στις 2μ.μ. η Αγγελική Καββαδία πέρασε από τα γραφεία των κιτρινόμαυρων και υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Η 24χρονη κεντρική ξεκίνησε την καριέρα της στο Αιγάλεω και στη συνέχεια για μία πενταετία αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε και πάλι στο Αιγάλεω και την επόμενη σεζόν θα προσπαθήσει να ενισχύσει την ΑΕΚ στην προσπάθειά της για επιστροφή στη Volley League. Αυτή ήταν η τρίτη μεταγραφή της ΑΕΚ μετά την απόκτηση των Χρήστου και Γιοβάνη, ενώ αναμένεται να υπάρξει ανακοίνωση και για την Αρετή Τέζα.

Την ίδια ώρα στο κομμάτι των ανανεώσεων η μη παραμονή των Μαλουσάρη και Οικονομίδου μοιάζει σχεδόν σίγουρη, ενώ θα υπάρξουν επαφές και με τις Γκρέκα και Μπίσκου. Το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να παραμείνει μία από τις δύο με την πρώτη να μοιάζει το φαβορί.

Τέλος, σε ότι αφορά την ενίσχυση της ομάδας στα υπόψιν βρίσκεται και η Αφροδίτη Γιώτα η οποία πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΖΑΟΝ, ενώ τη σεζόν 2013-14 είχε αγωνιστεί και πάλι στην ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ