ΒΟΛΕΪ

Υπάλληλος της Βουλής και υποψήφιος της Χρυσής Αυγής ανάμεσα στους χούλιγκαν στο Μετς

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΕΤΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΒΟΛΛΕΥ ΠΑΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΕΤΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΒΟΛΛΕΥ ΠΑΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μεταξύ των εννιά συλληφθέντων για τα επεισόδια στο Μετς είναι κι ένας μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή, ο οποίος έχει υπάρξει κατά το παρελθόν υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα για τη Volleyleague ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Εθνικό έγιναν σοβαρά επεισόδια στους δρόμους γύρω από το κλειστό του Μετς. Μεταξύ των εννιά συλληφθέντων είναι και μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή.

Πρόκειται για έναν 37χρονο, ο οποίος είναι άτομο του περιβάλλοντος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ανήκει στην ομάδα των χούλιγκαν που επιτέθηκαν σε οπαδούς του Παναθηναϊκού το βράδυ του Σαββάτου. Ο 37χρονος στο παρελθόν έχει υπάρξει υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Πολλές φορές φαινόταν σε φωτογραφίες να συνοδεύει το Νίκο Μιχαλολιάκο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παρελθόν έχει υπάρξει οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ