ΒΟΛΕΪ

Χωρίς Κηφισιά το League Cup

Χωρίς Κηφισιά το League Cup
INTIME SPORTS

Μετά τον Ηρακλή ούτε η Κηφισιά δεν θα αγωνιστεί στο League Cup του βόλεϊ ανδρών με την ομάδα των Βορείων προαστίων να αποσύρει τη συμμετοχή της από τη διοργάνωση.

Χωρίς δύο ομάδες της Volleyleague θα διεξαχθεί το League Cup του βόλεϊ ανδρών. Ο Ηρακλής όπως ήταν αναμενόμενο, αφού δεν είχε πάρει αδειοδότηση από την ΕΕΑ, δεν θα αγωνιστεί. Κάτι που θα κάνει και η Κηφισιά.

Ο λόγος της συγκεκριμένης απόφασης του ΑΟΚ αφορούν το γεγονός ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες δημιουργίας του νέου ΤΑΑ.

Αυτό σημαίνει ότι ο όμιλος της Πάτρας θα διεξαχθεί με τρεις και όχι με τέσσερις ομάδες. Έτσι, σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί θα παραμείνει ως έχει με τις ομάδες που ήταν να αντιμετωπίσουν την Κηφισιά να έχουν ρεπό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιά με έγγραφο του στην αρμόδια επιτροπή διοργανώσεων της ΕΣΑΠ ανακοίνωσε πως αποσύρει τη συμμετοχή του στον όμιλο της Α΄φάσης του League Cup «Νίκος Σαμαράς» που έχει οριστεί να γίνει στην Πάτρα επειδή δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες δημιουργίας του νέου ΤΑΑ.

Συνεπώς στον όμιλο της Πάτρας θα αγωνιστούν Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013, Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. και ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου.

Το πρόγραμμα του ομίλου όπως διαμορφώθηκε μετά την απόσυρση της Κηφισιάς

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Γυμναστήριο Τόφαλος 20.30: Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Γυμναστήριο Τόφαλος 18.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Γυμναστήριο Τόφαλος 19.00: Παναχαϊκή Πετοσφαίριση - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ