ΒΟΛΕΪ

Χριστοφιδέλης: "Θέατρο του παραλόγου"

2018 CEV VOLLEYBALL CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÑÁÂÅÍÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
2018 CEV VOLLEYBALL CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÑÁÂÅÍÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΠΑΟΚ για όσα προηγήθηκαν του ημιτελικού του Κυπέλλου, εξέφρασε την στεναχώρια του για την ήττα, ενώ τόνισε πως το πρωτάθλημα εξαρτάται ξεκάθαρα απ' την ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός, παρότι προηγήθηκε 2-1 σετ, γνώρισε την ήττα με 3-2 απ' τον ΠΑΟΚ κι αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Final Four του Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών. Ωστόσο, πριν απ' την έναρξη του αγώνα υπήρξε μεγάλη ένταση, καθώς η παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού στις κερκίδες παρά την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης οδήγησε σε καταγγελία από τον ΠΑΟΚ, που προκάλεσε καθυστέρηση.

Με αφορμή όσα συνέβησαν, ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων, Κώστας Χριστοφιδέλης μίλησε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και έκανε λόγο για "θέατρο του παραλόγου", ενώ παράλληλα εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αρνητικό αποτέλεσμα και ξεκαθάρισε πως το πρωτάθλημα εξαρτάται απ' τους ίδιους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ:

"Διαμαρτύρονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για υβριστικά συνθήματα και για οπαδούς που δεν αποχωρούσαν από την κερκίδα πίσω από τον πάγκο. Γιατί να αποχωρήσουν; Δεν μπήκαν παράτυπα. Μπήκαν ονομαστικά και όπως προέβλεπε η απόφαση των μέτρων. Από την πρώτη στιγμή ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το θέατρο του παραλόγου με τα δελτία που δεν εμφανίζονταν, δημιουργούσαν κλίμα και προκαλούσαν. Στο αγωνιστικό σκέλος είμαστε στεναχωρημένοι πάρα πολύ. Δεν καταφέραμε να προκριθούμε στον τελικό πραγματοποιώντας μια πολύ αδικαιολόγητα κακή εμφάνιση.

Είναι τέτοια η στιγμή που δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε γιατί έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα που αποτελεί τον βασικό μας στόχο. Ωστόσο μετά το σημερινό πρέπει να μας γίνει μάθημα και να καταλάβουμε ότι δεν θα μας χαρίσει κανείς το πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να το πάρουμε. Έχουμε τις δυνατότητες και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Κηφισιά, θα 'φτύσουμε αίμα' για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που τις αξίζει. Στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με ανατροπή στον τελικό ο ΠΑΟΚ, 3-2 τον Ολυμπιακό
VIDEO: Γι' αυτό καθυστέρησε να αρχίσει το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - Ηρακλής για πρώτη φορά σε τελικό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ