ΒΟΛΕΪ

Χριστοφιδέλης: "Αξίζουν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου"

Χριστοφιδέλης: "Αξίζουν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Κηφισιά μπορεί να έχασε στον τελικό όμως σύμφωνα με τον Κώστα Χριστοφιδέλη "εάν υπήρχε Θεός του βόλεϊ" θα έπρεπε και εκείνη να πάρει ένα τρόπαιο.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τον Δημήτρη Σουλτανόπουλο για την κατάκτηση του Κυπέλλου και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη έδωσε ο Κώστας Χριστοφιδέλης. Ο 39χρονος ακραίος, ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν εκείνος και οι συμπαίκτες του.

Αρχικά, ο Κώστας Χριστοφιδέλης τόνισε: "Ήμασταν κοντά, αλλά δεν είχαμε διάρκεια. Δεν χρειάζεται να πούμε δικαιολογίες, ο Ολυμπιακός κέρδισε άξια. Και αν υπήρχε θεός του βόλεϊ θα έπρεπε να υπάρχουν δύο Κύπελλα, ένα για τον Ολυμπιακό και ένα για την Κηφισιά για την οποία, αυτοί που δεν γνωρίζουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε φέτος δεν μπορούν να καταλάβουν τίποτα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά".

Στη συνέχεια ο έμπειρος ακραίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον MVP, Δημήτρη Σουλτανόπουλο. "Είναι η 2η φορά μετα το League Cup και το αξίζει δικαιωματικά με τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε τόσο στον ημιτελικό όσο και σήμερα" τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, δήλωσε: "Κάναμε ό,τι μπορούσαμε στον τελικό. Δεν μας βγήκε το παιχνίδι όπως περιμέναμε. Μπράβο στα παιδιά που πάλεψαν με ό,τι είχαμε στη διάθεση μας. Ήταν ένας τελικός που αν μας δινόταν η ευκαιρία θα μπορούσαμε να κλέβαμε κάτι μεγάλο, αλλά αυτό δεν έγινε. Δεν μπορέσαμε. Κάναμε την υπέρβαση σε αυτό το φάιναλ 4. Πανάξιος νικητής ο Ολυμπιακός".

Photo credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ