ΒΟΛΕΪ

Χριστοδούλου: "Αυτή η πορεία να γίνει η αρχή για κάτι καλύτερο"

CEV CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÌÐÏÕÑÓÁ - ÏÓÖÐ / FINAL / BURSA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
CEV CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÌÐÏÕÑÓÁ - ÏÓÖÐ / FINAL / BURSA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Στέλλα Χριστοδούλου και η Αρέτα Κονόμι δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους για την πορεία του Ολυμπιακού και ευχήθηκαν αυτή να είναι η αρχή για κάτι καλύτερο τις επόμενες σεζόν.

Μπορεί τα κορίτσια του Ολυμπιακού να ήθελαν όσο τίποτα άλλο την κατάκτηση του Challenge Cup απέναντι στην Μπούρσα, όμως αμέσως μετά το τέλος του αγώνα έδειξαν ότι έχουν καταλάβει το μέγεθος της επιτυχίας τους.

Τόσο η Στέλλα Χριστοδούλου όσο και η Αρέτα Κονόμι δήλωσαν περήφανες για την πορεία της ομάδας και παράλληλα, έδωσαν σύνθημα για μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

Αρχικά, η αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε: "Είμαστε περήφανοι για την πορεία που κάναμε φέτος. Ίσως στην αρχή του ταξιδιού μας να μην το πίστευε κανένας, αλλά εμείς δουλεύαμε σκληρά για να τα καταφέρουμε μέχρι εδώ. Σίγουρα έχουμε μία μικρή απογοήτευση για το τελικό αποτέλεσμα και ότι δεν κατακτήσαμε το τρόπαιο. Αυτό όμως δείχνει πόσο μεγάλος είναι αυτός ο σύλλογος και πόσο έχουμε μεγαλώσει και εμείς μέσα σε αυτόν.

Από εκεί και πέρα είμαι περήφανη για την ομάδα μου. Δουλέψαμε σκληρά και τα δώσαμε όλα. Πήραμε μία σημαντική νίκη μέσα στην έδρα μας. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο ο οποίος σε όλη αυτή την πορεία ήταν στο πλευρό μας και μας έδωσε την ώθηση για να φτάσουμε στον τελικό. Εύχομαι αυτό να είναι η αρχή για κάτι πιο όμορφο που θα γίνει του χρόνου".

Από την πλευρά της η Αρέτα Κονόμι είπε: "Σίγουρα η Μπούρσα εμφανίστηκε ανώτερη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και αυτό ήταν κάτι το οποίο περιμέναμε. Είναι μια ομάδα δυνατή που έπαιζε στην έδρα της και έπρεπε να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Η ομάδα έχει κάνει μία καλή πορεία φέτος. Ελπίζω να είναι η αρχή για τα επόμενα χρόνια. Με έναν τελικό ανοίγει η όρεξη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε μέχρι εδώ. Σίγουρα θέλαμε το κάτι παραπάνω, αλλά όπως είπα και πριν ελπίζω αυτό να είναι η αρχή"

Photo credits: Eurokinisii

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ