ΒΟΛΕΪ

Χατζηκοσμίδης: "Θα είμαι πάντα δίπλα στην Εθνική ομάδα"

Χατζηκοσμίδης: "Θα είμαι πάντα δίπλα στην Εθνική ομάδα"

Ο Κυριάκος Χατζηκοσμίδης είναι ο "φύλακας άγγελος" των εθνικών ομάδων βόλεϊ και με την τεχνογνωσία του προσφέρει στην αποκατάσταση των διεθνών.

Η Εθνική Ελλάδας συνεχίζει το ταξίδι της στο World League και μέρα με τη μέρα προσθέτει «συμμάχους» με τους οποίους αποκτά δυνατούς δεσμούς με στόχο η ομάδα να έχει δίπλα της τους καλύτερους συνεργάτες που θα είναι αρωγοί στο δύσκολο έργο της.

Αυτό το καλοκαίρι έχει προστεθεί ακόμα ένας... «επίσημος αγαπημένος» της Εθνικής, ο οποίος έχει βοηθήσει αρκετούς εκ των διεθνών μας στη γρήγορη αποκατάσταση και αποθεραπεία τους.

Ο λόγος για τον ιδρυτή και ενεργό διαχειριστή του Πρότυπου Κέντρου Φυσιοθεραπευτικής Αποκατάστασης στο Καλαμπάκι Δράμας, Κυριάκο Χατζηκοσμίδη που πλέον είναι ο «φύλακας άγγελος» των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, καθότι η αγάπη του για την Εθνική γιγαντώθηκε μέσα σε λίγους μήνες.

Ο Κυριάκος Χατζηκοσμίδης, ο οποίος βρέθηκε δίπλα στους διεθνείς μας στο «Αλεξάνδρειο» μίλησε στο volleyball.gr για τον τρόπο που γνωρίστηκε με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Μέσω μιας γνωστής μας, γνώρισα τον κ. Ανδρεάδη, ο οποίος είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Ήρθε για ένα σοβαρό πρόβλημα πέρυσι που θα τον άφηνε για αρκετό καιρό. Το παλικάρι μας με διπλή θεραπεία με μηχανήματα ταχείας αποκατάστασης επανήλθε γρήγορα. Έτσι μέσω του Ανδρέα και βλέποντας τη «δίψα» και τη θέληση να βοηθηθούν και συμπαίκτες του αποφάσισα να βοηθήσω. Από εκεί και πέρα ήρθε ο κ. Τζούριτς ένας φοβερός αθλητής και άνθρωπος, ο κ. Τζουμάκας, ο κ. Φιλίποφ κ.α», εξήγησε ο κ. Χατζηκοσμίδης.

Αναφερόμενος στο κίνητρο που τον έκανε να ασχοληθεί εφυσταμένος με την Εθνική Ελλάδας είπε: «Με συγκίνησε πάρα πολύ και με τράβηξε να ασχοληθώ, αυτό το κλίμα που διαπίστωσα ότι υπάρχει. Η σχέση μου με τα παιδιά αυτή η γνωριμία, η φιλία είναι απερίγραπτη. Σίγουρα για εμάς πάνω από όλα είναι η Εθνική. Η αγάπη που μου μετέφεραν όσα παιδιά γνώρισα είναι απερίγραπτη. Είναι κατόρθωμα για μένα να μπορώ να βοήθησω. Την ομάδα δεν τη γνώρισα όλη αλλά έχω γνωρίσει τους τραυτισμούς της που σε αυτή τη φάση είναι δύσκολοι».

Τέλος, για το αν νιώθει ότι κόλλησε το «μικρόβιο» του βόλεϊ απάντηση αφοπλιστική: «Δεν είχα σχέση με το βόλεϊ αλλά πλέον έχω γίνει λάτρης του βόλεϊ. Θα είμαι συνέχεια δίπλα τους και σε χρειαστεί η Εθνική, θα είμαι πάντα δίπλα τους και τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο Final-4 της Φρανκφούρτης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ