ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ έχεις (;) ταλέντο

Βόλεϊ έχεις (;) ταλέντο

Το All Star Day δεν είχε μόνο βόλεϊ και happenings εντός γηπέδου, αλλά και εκτός. Οι Ελληνίδες αθλήτριες δοκίμασαν το ταλέντο τους στο τραγούδι και το Sport24.gr έχει αποκλειστικά ντοκουμέντα (videos)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε στην πόλη της Ηγουμενίτσας το All Star Day του γυναικείου βόλεϊ, με το γήπεδο να είναι κατάμεστο και το θέαμα μοναδικό.

Οι αθλήτριες πρόλαβαν να ξεκουραστούν για να πάρουν δυνάμεις και στο αποχαιρετιστήριο δείπνο το karaoke είχε την τιμητική του.

Η Αθηνά Παπαφωτίου πήρε πρώτη το μικρόφωνο και επιχείρησε να μαγέψει τα πλήθη, καθώς εκτός από Πρωταθλήτρια με την ΑΕΚ, μέλος της Εθνικής μας ομάδας και " Μις Βόλεϊ", έδειξε ότι μπορεί(;) και στο τραγούδι. Μάλιστα είπε και ένα με τη συνοδεία της Μάρβης Γιοβάνη των Βριλησσίων.

Στη συνέχεια το μικρόφωνο πέρασε παραδίπλα, με τη Μαριαλένα Αρτακιανού (Ηρακλής Θεσσαλονίκης) να βγάζει όλη την ψυχή της προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού. Μάλιστα στο τέλος, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να την φιμώσουν για να μπορέσει να κλείσει το μαγαζί.

Αφού ήπιε και απόρησε με την καρδιά της, η διεθνής λίμπερο πρόλαβε και μοιράστηκε το μικρόφωνο με τη 16χρονη διαγώνια του Παναθηναϊκού, Ανθή Βασιλαντωνάκη.

Το έχουν; Δεν το έχουν; Εσείς θα κρίνετε!

Ευχαριστούμε τον φίλο που έστειλε τα ντοκουμέντα και -για ευνόητους λόγους- θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ