ΒΟΛΕΪ

"Βλέπει" Μιράντα και Μελγκαρέχο ο Παναθηναϊκός

Youth Olympic Games 2010 in Singapore
Pool B
Cuba (CUB) vs. Argentina (ARG)

Dariel Albo Miranda (#09 CUB), Wilfredo Leon Venero (#01 CUB) - Damian Villalba (#16 ARG)

Copyright: FIVB / Conny Kurth
 *** Local Caption ***
Youth Olympic Games 2010 in Singapore Pool B Cuba (CUB) vs. Argentina (ARG) Dariel Albo Miranda (#09 CUB), Wilfredo Leon Venero (#01 CUB) - Damian Villalba (#16 ARG) Copyright: FIVB / Conny Kurth *** Local Caption *** FIVB / CONNY KURTH

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει προς Κούβα μεριά για την ενίσχυσή του με τους δύο υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους να ακούν στα ονόματα των Άλμπο Μιράντα και Ερνάντες Μελγκαρέχο.

Τον 24χρονο Κουβανό διαγώνιο της Αβάνα, Νταριέλ Άλμπο Μιράντα, και τον 18χρονο ακραίο της Σάντο Εσπίριτο, Οσνιέλ Λάσαρο Μελγκαρέχο Ερνάντες, έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο ο Παναθηναϊκός, όσον αφορά στην ενίσχυσή του για την επόμενη σεζόν.

Αμφότεροι είναι διεθνείς με την εθνική ομάδα της Κούβας, η οποία πρόσφατα κατέκτησε το 11ο Παμερικανικό Κύπελλο, το οποίο διεξήχθη στο Μεξικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οι δύο Κουβανοί ενδιαφέρουν το "τριφύλλι", αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν "κλεισμένοι". Αμφότεροι, εάν έρθουν στην Ελλάδα θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξουν εκτός Κούβας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ