ΒΟΛΕΪ

"Βλέπει" Final-4 η Εθνική

"Βλέπει" Final-4 η Εθνική
INTIME SPORTS

Τους αντιπάλους της στην 1η φάση του World League έμαθε η Εθνική ανδρών, που έχει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης

Με νέο ρεκόρ συμμετοχών θα διεξαχθεί το World League 2016 καθώς όπως ανακοίνωσε η FIVB μετά την αύξηση των ομάδων του 1ου γκρουπ (από 8 σε 12) και την διατήρηση των 12 ομάδων στο 2ο γκρουπ, στο 3ο γκρουπ, στο οποίο συμμετέχει για 2η συνεχόμενο χρονιά η Εθνική μας ομάδα, θα αγωνιστούν 12 ομάδες, φτάνοντας συνολικά στις 36 ομάδες.

Το Κατάρ, η Κινεζική Ταϊπέι και η Σλοβενία είναι οι νέες προσθήκες, ενώ στην διοργάνωση επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας η Γερμανία. Το σύστημα διεξαγωγής όμως θα είναι διαφορετικό καθώς οι 12 ομάδες θα αγωνιστούν σε δύο τουρνουά των τεσσάρων ομάδων με διαφορετικές συνθέσεις και με την ολοκλήρωση τους θα υπάρξει μία ενιαία βαθμολογία.

Η διοργανώτρια χώρα του φάιναλ φορ και οι τρεις πρώτες της βαθμολογίας θα πάρουν τα εισιτήρια για την τελική φάση με τον νικητή να κερδίζει την άνοδο στο β’ γκρουπ. Τα δύο τουρνουά θα διεξαχθούν 17-19 Ιουνίου και 24-26 Ιουνίου ενώ το φάιναλ φορ στις αρχές Ιουλίου.

Η Εθνική μας ομάδα μπορεί να θεωρηθεί αρκετά τυχερή, αφού στο πρώτο τουρνουά θα βρεθεί αντιμέτωπη το Καζακστάν, την Κινεζική Ταϊπέι και το Πουέρτο Ρίκο, ενώ στο δεύτερο τουρνουά θα αντιμετωπίσει ξανά το Καζακστάν, την Ισπανία και την Τυνησία.

Αναλυτικά οι αντίπαλοι της Εθνικής:

1ο τουρνουά (17-19/6):Ελλάδα, Καζακστάν, Κινεζική Ταϊπέι, Πουέρτο Ρίκο

2ο τουρνουά (24-26/6):Ελλάδα, Καζακστάν, Ισπανία, Τυνησία

Τα υπόλοιπα τουρνουά της 1ης φάσης:

1ο τουρνουά (17-19/6):Σλοβενία, Τυνησία, Βενεζουέλα, Κατάρ

Μεξικό, Ισπανία, Μαυροβούνιο, Γερμανία

2ο τουρνουά (24-26/6):Μεξικό, Βενεζουέλα, Μαυροβούνιο, Κινεζική Ταϊπέι

Σλοβενία, Πουέρτο Ρίκο, Γερμανία, Κατάρ

"Βλέπει" Final-4 η Εθνική
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ