ΒΟΛΕΪ

Βίντοβιτς και τέλος ο ΑΟ Θήρας

Βίντοβιτς και τέλος ο ΑΟ Θήρας
INTIME SPORTS

Ο ΑΟ Θήρας ολοκλήρωσε το ρόστερ της με την απόκτηση της 24χρονης διαγώνιας Αλεξάντρα Βίντοβιτς από την Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Τη διαγώνια που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στα δύσκολα βρήκε στο πρόσωπο της Αλεξάντρα Βίντοβιτς ο Απόστολος Οικονόμου. Με την απόκτηση της 24χρονης από τη Βοσνία έκλεισε το ρόστερ του ΑΟ Θήρας για την επόμενη περίοδο αφού οι άνθρωποι της ομάδας είχαν κινηθεί από νωρίς.

Η 24χρονη έχει αγωνιστεί με όλες τις εθνικές ομάδες της χώρας της και σε συλλογικό επίπεδο θα αλλάξει για πρώτη φορά σύλλογο.

Σε όλη της καριέρα ήταν στην Μπρτσκο Γεντίτσοβο και μάλιστα πέρσι είχε τεθεί αντιμέτωπη με την ΑΕΚ. Στο πρώτο παιχνίδι είχε μείνει σε ρηχά νερά όπως και η υπόλοιπη ομάδα, όμως στον επαναληπτικό ήταν εξαιρετική και με συνολικά 27 πόντους ουσιαστικά απέκλεισε μόνη της την ΑΕΚ.

Χαρακτηριστικό της σημαντικότητάς της ως παίκτρια είναι ότι στον επόμενο γύρο δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα παιχνίδια της ομάδας της κόντρα στην Ζαπορίζνια με αποτέλεσμα η Μπρτσκο Γεντίτσοβο να αποκλειστεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: " O A.O. ΘΗΡΑΣ ολοκληρώνει το roster του για την περίοδο 2015-2016 με την προσθήκη της Βόσνιας διεθνούς ALEKSANDRA VIDOVIC. Καλωσορίζουμε την ALEKSANDRA στην ομάδα και ευχόμαστε να έχει υγεία και κάθε επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της.

ΟΝΟΜΑ : ALEKSANDRA VIDOVIC

ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ : ΒΟΖΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ

ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ 29-10-91

ΘΕΣΗ : ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ

ΥΨΟΣ 187 cm"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ