ΒΟΛΕΪ

Βήμα πρόκρισης θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός

Βήμα πρόκρισης θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Να διπλασιάσει τις ευρωπαϊκές νίκες θέλει ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (18/12) κόντρα στην Φριντριχσάφεν. Τι δήλωσαν οι Καζάζης, Κλαρκ και Ντιάτσκοφ.

Καθοριστικής σημασίας παιχνίδι για το ευρωπαϊκό του μέλλον δίνει την Πέμπτη (18/12) ο Ολυμπιακός που υποδέχεται στο Ρέντη στις 18:00 (τηλεοπτική μετάδοση από το OTE Sport 6 ΗD) την Φριντριχσάφεν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League.

Οι Πειραιώτες θέλουν να διπλασιάσουν τις ευρωπαϊκές τους νίκες προκειμένου να πραγματοποιήσουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα του Champions League κόντρα στην Ποζογίλνιτσα με 3-1 σετ στην Αυστρία, ακολούθησαν οι διαδοχικές ήττες από την πανίσχυρη Ζενίτ Καζάν στο Ρέντη (3-0 σετ) και την Φριντριχσάφεν στη Γερμανία (3-0 σετ).

Ο Ολυμπιακός είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στις 12 καλύτερες ομάδες, την οποία θα "αγγίξει", αν πανηγυρίσει τη δεύτερη φετινή του νίκη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (17/12). Το πρόγραμμα περιλάμβανε παρακολούθηση βίντεο το πρωί και προπόνηση το απόγευμα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Καζάζης: "Τον καλύτερό μας εαυτό"

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τη γερμανική ομάδα στάθηκε ο Δημήτρης Καζάζης: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε πολύ δύσκολο αντίπαλο. Πρέπει να πιάσουμε υψηλή απόδοση για να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Είναι κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια στο Champions League και είναι απο τις αναμετρήσεις που δεν παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους στην Ελλάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα μπορέσουμε να πετύχουμε".

Κλαρκ: "Προνόμιο να έχουμε αυτούς του φιλάθλους

Ο Αμερικάνος διαγώνιος, Κάρσον Κλαρκ, σχολίασε: "H Φριντριχσάφεν είναι μια πολύ καλή ομάδα. Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν αγωνίστηκα εξαιτίας του τραυματισμού μου αλλά τώρα είμαι σε θέση να αγωνιστώ και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είναι πολύ σημαντικό για μας, να κερδίσουμε αυτό το ματς το οποίο νομίζω ότι θα είναι μια πολύ σκληρή μάχη. Έχουμε εξαιρετικούς φιλάθλους και λατρεύω να αγωνίζομαι στην έδρα μας. Φωνάζουν και μας υποστηρίζουν πολύ. Εκτιμώ την υποστήριξή τους και είναι προνόμιο να έχουμε αυτούς τους φιλάθλους. Νιώθω πολύ τυχερός που είμαι εδώ".

Ντιάτσκοφ: "Να παίξουμε το παιχνίδι μας"

Ο Ουκρανός ακραίος του Ολυμπιακού, Αντρέι Ντιάτσκοφ, δήλωσε για την αναμέτρηση: "Θα είναι ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, γιατί η Φριντριχσάφεν είναι πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Όμως σε κάθε περίπτωση εμείς πρέπει να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και να παλέψουμε για τη νίκη, αγωνιζόμενοι με υπομονή. Πρώτα από όλα πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να έχουμε καθαρό μυαλό και να μην «τρέχουμε» για να κερδίσουμε γρήγορα. Θα πρέπει να αγωνιστούμε σε υψηλό επίπεδο και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Περιμένω τον κόσμο να δώσει το παρών και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε την υποστήριξή του όπως συνήθως. Εφόσον την έχουμε θα είναι πιο εύκολο και για μας το παιχνίδι με την Φριντριχσάφεν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ