ΒΟΛΕΪ

Βγήκαν οι υποψήφιοι για τη Volleyleague

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η κανονική περίοδος ολοκληρώθηκε στην Α2 βόλεϊ των ανδρών και έγιναν γνωστές οι οκτώ ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Volleyleague της επόμενης περιόδου.

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στον Α΄όμιλο και Β΄όμιλο του πρωταθλήματος Α2 ανδρών προκρίθηκαν οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια ανόδου στην Volley League 2018-19.

Από τον Α΄όμιλο ένα εισιτήριο για το πρωτάθλημα Volley League 2018-19 θα διεκδικήσουν Απόλλων Σμύρνης, ΑΟ Παλλήνης, ΑΕΚ και Ροδίων Άθλησης.

Από τον Β΄όμιλο ένα εισιτήριο για το πρωτάθλημα Volley League 2018-19 θα διεκδικήσουν ΧΑΝΘ, Αθλος Ορεστιάδας, Νέστωρ και ΑΕ Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα:

Από τον Α΄υπό όμιλο του Α΄ομίλου προκρίθηκαν για τα μπαράζ ο Απόλλων Αθηνών και ο ΑΟ Παλλήνης.

Από τον Β΄υπό όμιλο του Α΄ομίλου προκρίθηκαν για τα μπαράζ η ΑΕΚ και ο Ροδίων Άθλησης.

Στους ημιτελικούς των μπαράζ του Α΄ομίλου που θα γίνουν 31/3-1/4 θα παίξουν: ΑΕΚ - ΑΟ Παλλήνης και Απόλλων Αθηνών - Ροδίων Άθλησης. Οι νικήτριες ομάδες θα παίξουν στον τελικό και η νικήτρια θα ανέβει στην olley League Πάμε Στοίχημα 2018-19.

Από τον Α΄υπό όμιλο του Β΄ομίλου προκρίθηκαν για τα μπαράζ η ΑΕ Κομοτηνής και ο Άθλος Ορεστιάδας. Από τους αγώνες που θα γίνουν την Κυριακή 18/3, 15.00: ΑΕ Κομοτηνής - Απόλλων Καλαμαριάς και 15.00: Ελπίς Θεσ/νίκης - Άθλος Ορεστιάδας θα προκύψει η κατάταξη και τα ζευγάρια των μπαράζ του Β΄ομίλου.

Από τον Β΄υπό όμιλο του Β΄ομίλου και τους αγώνες πλέι οφ που έγιναν πέρασαν η ΧΑΝΘ που νίκησε την Αναγέννηση Άρτας 3-1 σετ και ο Νέστωρ που έκανε την έκπληξη και νίκησε εκτός έδρας τον Πήγασο Πολίχνης επίσης με 3-1 σετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ