ΒΟΛΕΪ

Τζούριτς: "Περίμενα περισσότερο κόσμο, έγιναν λάθη"

Τζούριτς: "Περίμενα περισσότερο κόσμο, έγιναν λάθη"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Τζούριτς μίλησε στο Sport24.gr αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με το Μεξικό και εξέφρασε ένα μεγάλο παράπονο για τη μικρή προσέλευση του κόσμου στον πρώτο αγώνα του World League στην Θεσσαλονίκη

Όσο αγωνίστηκε βοήθησε την Εθνική ομάδα πάρα πολύ. Ο Δημήτρης Τζούριτς περνάει δύσκολα την τελευταία περίοδο, αφού ταλαιπωρείται από έναν αρκετά... ύπουλο τραυματισμό στη μέση. Ο διαγώνιος της Εθνικής μας μίλησε στο Sport24.gr για την κατάστασή του, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει με πικρία για την μικρή προσέλευση του κόσμου και τα λάθη που κατά την άποψή του έκανε η Ελληνική Ομοσπονδία σε ό,τι αφορά την διαφήμιση της διοργάνωσης.

-Πρώτα απ' όλα πως αισθάνεσαι σωματικά; Έδειξες να βρίσκεσαι σε καλή κατάσταση όσο αγωνίστηκες;

"Είμαι δύο εβδομάδες εκτός. Πέρασα δύο εβδομάδες... στο πάτωμα κάνοντας θεραπείες. Έχω πρόβλημα στη μέση μου. Δεν είναι κάτι απλό, είναι δύσκολο. Δεν είμαι στο 100% των ικανοτήτων μου και ούτε θα είμαι. Προσπαθώ από τη μία να συντηρήσω τη μέση μου και ταυτόχρονα να βοηθήσω την ομάδα. Δυστυχώς είμαι σε αυτήν την κατάσταση φέτος. Ελπίζω μέρα με την ημέρα να είμαι καλύτερα και να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα. Είμαι μακριά από τον καλό μου εαυτό, αλλά αυτό μπορώ να κάνω τώρα".

Όπως είδες την ομάδα πιστεύεις ότι μπορεί να κάνει τις νίκες που πρέπει και να προκριθεί;

"Ναι το πιστεύω. Ήδη κάναμε τη μία νίκη που έπρεπε και αύριο με την Σλοβακία μπορούμε να κερδίσουμε. Στο Μεξικό τα παιδιά τους κέρδισαν παίζοντας πάρα πολύ καλά".

Δύο λόγια για την παρουσία του κόσμου παρά το προχωρημένο της ώρας;

"Εγώ προσωπικά ως Δημήτρης θα ήθελα να δω περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο όσα έγιναν με την καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα. Είναι μία πολύ σημαντική διοργάνωση για εμάς και το ελληνικό βόλεϊ γενικότερα. Περιμένω πιο πολύ κόσμο στα επόμενα παιχνίδια.

Δεν κατηγορώ σε καμία περίπτωση τον κόσμο, αλλά πιστεύω ότι η Ομοσπονδία δεν έκανε όσα έπρεπε για να "τραβήξει" τον κόσμο. Ήθελα να δω περισσότερη διαφήμιση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, όπως γινόταν και πιο παλιά. Τα παιδιά τότε έπαιζαν σε γεμάτα γήπεδα και νικούσαν. Δεν είναι ότι ο κόσμος δεν θέλει να έρχεται στο βόλεϊ. Απλά δεν το διαφημίζουν και δεν το προμοτάρουν όπως πρέπει. Αυτό πιστεύω...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ