ΒΟΛΕΪ

Τρέχουν οι εξελίξεις και στο βόλεϊ γυναικών στον Παναθηναϊκό

Α1 ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ
Α1 ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Μετά το βόλεϊ ανδρών σειρά παίρνει εκείνο των γυναικών στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με τις εξελίξεις να τρέχουν μέσα στην εβδομάδα. Προπονητής και έδρα μέσα στις προτεραιότητες.

Η νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. προσπαθεί να δημιουργήσει την επόμενη ημέρα του συλλόγου χωρίς υπερβολές και αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος. Ήδη, αυτό μαρτυρούν οι πρώτες κινήσεις που έχουν γίνει στο βόλεϊ ανδρών όπου με προσεκτικές κινήσεις η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο.

Το επόμενο τμήμα το οποίο αναμένεται άμεσα να μπει σε μία σειρά είναι αυτό του βόλεϊ γυναικών.

Πέρσι, το πιο επιτυχημένο ομαδικό τμήμα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού δεν αγωνίστηκε σε καμία κατηγορία και έτσι του χρόνου θα παίξει στην Pre League. Το τμήμα θα κατέβει με βασικό στόχο την άνοδό του στη Volleyleague. Σε αυτό το πλαίσιο ήδη γίνονται παρασκηνιακές κινήσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου να προχωρούν με άκρα μυστικότητα το σχεδιασμό της ομάδας.

Σε αυτό το πλαίσιο προτεραιότητα αποτελεί η ολοκλήρωση της συμφωνίας με προπονητή. Οι πράσινοι θέλουν να βρουν τον άνθρωπο που θα του δώσουν τα κλειδιά της ομάδας και θα επιλέξει τις αθλήτριες για τη νέα σεζόν. Οι εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα με τον Παναθηναϊκό να κοιτά ήδη τις περιπτώσεις κάποιων αθλητριών.

Βέβαια, ένα άλλο θέμα το οποίο αναμένεται άμεσα να βρει λύση είναι και αυτό της έδρας. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αναζητούν έδρα τόσο για το βόλεϊ ανδρών όσο και για το γυναικείο με τις επαφές να είναι σε εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ