ΒΟΛΕΪ

Τρεις τραυματισμοί σε ένα χρόνο στα ΠΑΟΚ - Εθνικός

Τρεις τραυματισμοί σε ένα χρόνο στα ΠΑΟΚ - Εθνικός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο ο ΠΑΟΚ με τον Εθνικό έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές και στα τρία από αυτά τα ματς ο "δικέφαλος του Βορρά" έχει δει παίκτη του να τραυματίζεται.

Από τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι χτες ο ΠΑΟΚ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης έχουν τεθεί αντιμέτωποι πέντε φορές (σ.σ. τρεις για το πρωτάθλημα και δύο για το Λιγκ Καπ). Σε αυτές τις αναμετρήσεις ο "δικέφαλος του Βορρά" έχει δει τρεις παίκτες του να αποχωρούν τραυματίες.

Η αρχή της "κατάρας" έγινε στο ματς του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος όπου τραυματίστηκε ο Παντακίδης και έχασε όλη τη σεζόν, ενώ φέτος έχουμε 2/2. Στο ματς του Λιγκ Καπ χτύπησε ο Ερνάντο Γκόμες και χτες ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

24/11/2015 ΠΑΟΚ - Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0

Το πρώτο θύμα αυτής της περίεργης σύμπτωσης ήταν ο Γιάννης Παντακίδης. Ο έμπειρος κεντρικός του Δικεφάλου στο 6-3 του 1ου σετ, στην προσγείωση του πάτησε στο πόδι του Κουρνέτα και έπεσε στο παρκέ με αφόρητους πόνους στο αριστερό πόδι. Αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως υπέστη ολική ρήξη συνδέσμων και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μένοντας εκτός για σχεδόν τέσσερις μήνες.

16/10/2016 ΠΑΟΚ - Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0

Στο δεύτερο σετ του αγώνα και συγκεκριμένα με το σκορ στο 12-11 για τον "Δικέφαλο", ο Βενεζουελάνος πήγε να περάσει μπαλιά και είχε άσχημη πτώση, με αποτέλεσμα να βγάλει τον ώμο του, παγώνοντας όσους ήταν εκείνη την στιγμή στην "Πυλαία". Αμέσως μετά πήγε στο νοσοκομείο και ακόμα δεν είναι γνωστό το πόσο θα απουσιάσει από τα γήπεδα αφού πρώτα θα πρέπει να δουν οι γιατροί πως αντιδρά ο οργανισμός του. Το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στις αρχές του 2017.

24/10/2016 Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΠΑΟΚ 1-3

Κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ ο Ανδρέας Ανδρεάδης πάτησε πάνω στο πόδι του πασαδόρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Χαριτωνίδη. Αμέσως έγινε αλλαγή και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αυτές έδειξαν ότι ο Ανδρεάδης στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία αφού διαπιστώθηκε πως δεν έχει κάταγμα στον αστράγαλο αλλά διάστρεμμα Β΄βαθμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ