ΒΟΛΕΪ

Tράβηξε πιστόλι στον προπονητή του Έλληνας βολεϊμπολίστας!

Tράβηξε πιστόλι στον προπονητή του Έλληνας βολεϊμπολίστας!

Έλληνας βολεϊμπολίστας είχε έντονη διαφωνία με τον προπονητή του στον Α.Ο. Παλλήνης και τράβηξε πιστόλι, το οποίο ευτυχώς δεν χρησιμοποίησε. Επενέβη η αστυνομία, επιβεβαιώνει το γεγονός ο σύλλογος. Διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη.

Παρολίγον τραγωδία στην ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Παλλήνης και όλα αυτά εξαιτίας μιας διαφωνίας που παραλίγο να έχει καταστροφικές συνέπειες. Παίκτης της ομάδας, όπως αναφέρουν πληροφορίες του notioanatolika.gr, είχε έντονη λογομαχία με τον προπονητή του και τράβηξε όπλο, το οποίο ευτυχώς δεν χρησιμοποίησε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Όλα συνέβησαν στις 21 Μαρτίου, όταν ο παίκτης συνάντησε τον προπονητή στο κλειστό γυμναστήριο της Κάντζας, όπου προπονείται η ομάδα και του ζήτησε τον λόγο για μια απόφασή του. Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει από μια λεκτική αντιπαράθεση και χρειάστηκε η παρέμβαση τρίτων για να τους χωρίσουν.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί το θέμα, αν και αυτό θα περίμεναν οι περισσότεροι. Η μεταξύ τους αντιπαράθεση ξεκίνησε ξανά, όμως αυτή την φορά βγήκε πιστόλι από τη μεριά του αθλητή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός και όλοι να τρομοκρατηθούν στη θέα του. Πάλι μπήκαν στη μέση οι άλλοι παίκτες και το όπλο μπήκε εκ νέου στην θήκη του.

Τότε, ζητήθηκε η άμεση παρέμβαση της αστυνομίας για να δημιουργηθεί νέος κύκλος έντασης, ο οποίος κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα, με τον ένα από τους δύο να υποβάλει μήνυση.

Η διοίκηση του ΑΟ Παλλήνης επιβεβαίωσε το γεγονός, αναφέροντας πως " έχει προσφύγει σε όλες τις απαραίτητες δικαστικές ενέργειες και βρίσκεται σε επικοινωνία με τους γονείς, ώστε να καθησυχαστούν. Ήδη ο δημιουργήσας το επεισόδιο έχει ζητήσει συγγνώμη από τον σύλλογο, διαβεβαιώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να διαταράξει τη λειτουργία του, αλλά ενήργησε εν θερμώ, έχοντας προβλήματα μόνο με τον προπονητή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ