ΒΟΛΕΪ

Τουρνουά στη μνήμη του Γιώργου Κατσαμούρη

Τουρνουά στη μνήμη του Γιώργου Κατσαμούρη

Το Σαββατοκύριακο 27-28 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθεί το καθιερωμένο τουρνουά στη μνήμη του Γιώργου Κατσαμούρη στο κλειστό γήπεδο της Μ.Ε.Ν.Τ.

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά το θάνατο του Γιώργου Κατσαμούρη η Μ.Ε.Ν.Τ. τιμά τη μνήμη του διοργανώνοντας ένα τουρνουά που φέρει το όνομά του.

Η ομάδα της Τούμπας, η οποία φέτος ανέβηκε στην Α1 βόλεϊ των ανδρών, θα αγωνιστεί μαζί με τη Νίκη Αιγινίου, τον Ηρακλή και τη ΓΕ Αλεξανδρούπολης.

Ο Γιώργος Κατσαμούρης γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 1968 στη Θεσσαλονίκη και, αφού ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στον Γαλαξία, έδωσε τα πρώτα δείγματα του ταλέντου του στην ΧΑΝΘ (1982-1988).

Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε από το 1988 ως το 1995, για να ακολουθήσουν ο Εσπερος Βυζαντίου, ο Αετός, ο ΠΟ Μουδανιών, ο Απόλλων Καλαμαριάς, η ΜΕΝΤ και ο ΑΣ Πέρα για να τελειώσει την καριέρα του στον Ναύαρχο Βότση.

Παράλληλα, από τα τέλη της δεκαετίας του ’80, αποτέλεσε βασικό στέλεχος των Εθνικών Ομάδων Παίδων και Εφήβων, ενώ κλήθηκε και στην Εθνική Ανδρών από τον Γέρζι Βελτς και τον Τάσο Κουμπλή.

Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 € και όλο το σύνολο των εσόδων θα δοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ