Τον Μάρτιο το Final 4 του Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς"

Τον Μάρτιο το Final 4 του Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς"

Το διήμερο 3-4 Μαρτίου θα διεξαχθεί τελικά το Final 4 του Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς", όπως αποφασίστηκε την Δευτέρα (15/1).

Τη μετάθεση του Final 4 του Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" αποφάσισε και ανακοίνωσε τη Δευτέρα (15/1) η ΕΣΑΠ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 3-4 Μαρτίου και όχι στις 27-28 Ιανουαρίου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Η ανακοίνωση:

"Ανακοινώνεται ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΑΣΕΑΔ αν και έγινε πολύωρη διάσκεψη μεταξύ των μελών του Α’ Τμήματος, δεν εξεδόθη απόφαση για το θέμα της 1ης θέσης του Γ’ Ομίλου του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, μεταξύ των ΤΑΑ ΑΟ Φοίνικας Σύρου και ΤΑΑ ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει εντός των προσεχών ημερών.

Κατόπιν αυτού και με το δεδομένο ότι δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για τη διοργάνωση του Final 4 στις ήδη προγραμματισθείσες ημερομηνίες (27-28/1), το φάιναλ-4 της διοργάνωσης μεταφέρεται για τις 3-4 Μαρτίου 2018.

Στις ημερομηνίες που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το φάιναλ-4 4 του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, δεν θα διεξαχθεί καμία αγωνιστική".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Μη δεις το 'Avengers' πριν τσεκάρεις αυτά τα 18 πράγματα

Το PopCode έφτιαξε το απόλυτο σκονάκι απαραίτητων σημειώσεων για να συντονιστείς με το δαιδαλώδες 'Infinity War'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24